Par koji je izgubio troje djece u nesreći sada čeka bebu

Kršćanski bračni par čeka bebu dvije godine nakon užasne nesreće u kojoj su izgubili troje djece.

Sienna (8), Angelina (12) i Anthony (13) prelazili su cestu na pješačkom prijelazu u predgrađu Sydneyja 1. veljače 2020. kad je na njih naletio automobil kojim je upravljao pijani vozač.

“Usuđujemo se ponovno sanjati. Moja djeca su molila da imaju još jednog brata ili sestru. Ovo je novi život, novi početak za djecu, dao im je novu svrhu”, otkrila je za Australian Women’s Weekly 37-godišnja Abdallah koja je prije ove trudnoće imala i jedan spontani pobačaj, a majka je još troje djece.

“Najstarija kći Liana nadahnula me da nastavimo pokušavati. Ona želi biti majčinska figura novoj bebi, a sve što želi za Božić je odjeća za bebu”, dodala je majka.

“Opraštanje je najveći dar koji možete dati sebi i drugima”

Danny kaže da još uvijek žive povučeno, primjerice ne idu na zabave na kojima se pušta glazba, ali polako uče kako si dopustiti da ponovno budu sretni.

VIDI OVO: 7 stvari koje sam naučila nakon gubitka svog djeteta

“Ne želimo srušiti snove našoj djeci. Želimo da imaju ispunjen život. To nam znači nova beba”, ističe.

Cijela obitelj namjerava zajednički odlučiti o imenu bebe, a srednje ime će joj biti Sienna, Angelina ili Anthony. Trudnoću smatraju simbolom da ih, iako im je život nezamislivo težak, čekaju dobre stvari.

“Opraštanje je najveći dar koji možete dati sebi i drugima. Što više vježbate, to postajete bolji, živite mirnije i liječite se”, zaključili su Leila i Danny Abdallah.

NAJNOVIJE!