Paris Hilton zamrznula 20 nerođenih dječaka u nadi da će začeti djevojčicu

Svjetski poznata influencerica Paris Hilton nedavno je objavila da je zajedno sa svojim suprugom zamrznula 20 nerođenih dječaka putem IVF metode.

Unatoč tome što je već imala 20 zamrznutih embrija, Paris je ponovno prošla proces in vitro oplodnje u nadi da će dobiti djevojčicu.

Prema američkom pro-life portalu Life Site, proces in vitro oplodnje je rezultirao s najmanje 20 zamrznutih muških embrija, od kojih je jedan rođen putem surogat majke u siječnju 2023. Paris je izjavila da čeka rezultate kako bi vidjela nalazi li se među embrijima djevojčica.

Paris i njezin suprug započeli su proces IVF-a tijekom karantene, kada su se počeli pitati o budućnosti i odlučili da žele djecu.

Paris Hilton je priznala da je imala mnogo zamrznute nerođene djece

Paris je priznala da je bila dijelom procesa sedam puta i da je imala mnogo zamrznute nerođene djece.

U drugom intervjuu za časopis People, Paris je objasnila da se odlučila za surogat majčinstvo jer se boji boli koju donosi porod.

Međutim, IVF proces izaziva zabrinutost među pro-life aktivistima jer često uključuje smrt brojne nerođene djece prije nego što se jedan uspješno “usadi” u utrobu majke.

John-Henry Westen, glavni urednik LifeSiteNews-a, objasnio je da je proces IVF-a teško razumjeti i da često uključuje neetičnu praksu.

Umjetno stvaranje života

On je izrazio zabrinutost zbog umjetnog stvaranja života i objasnio da iako se namjera IVF-a može činiti pozitivnom, proces zapravo uključuje smrt nerođene djece.

Westen je upotrijebio analogiju kako bi ilustrirao ovaj problem, uspoređujući IVF proces sa znanstvenikom koji baca bebe iz zgrade u nadi da će jedna preživjeti.

“Zamislite dvije zgrade. Na vrhu jedne od njih nalazi se znanstvenik s 15 prekrasnih malih beba… Prekoputa na drugoj zgradi, na gornjem katu otvoren je prozor i unutar prostorije par bez djece koji djeluje usamljeno. Znanstvenik će na to ‘mogu im donijeti bebu’. Podignuo je dvije bebe, bacio ih preko puta prema otvorenom prozoru, nadajući se da će jedna ući kroz prozor…ali obje su pale u smrt”, ispričao je Westen.

„Umjesto da stane, znanstvenik je nastavio bacati bebe iznova i iznova sve dok “jedna od njih nije uspjela ‘ući’ kroz prozor. U međuvremenu sve ostale su nastavile padati u smrt”, objasnio je Westen.

“Ljudi, ovo je stvarnost IVF-a”, dodao je, nazivajući postupak „podupirateljem smrti. Stvarnost je da je Bog stvorio muškarca i ženu i dao nam metodu – brak – za rađanje djece, to je jedina metoda koja je za život”, zaključio je Westen.

NAJNOVIJE!