Pohotna učiteljica je imala odnose s maloljetnim učenikom 20 puta, uhićena je

Policija strahuje da bi među učenicima moglo biti još žrtava pohotne učiteljice.

Pohotna učiteljica Melissa Marie Curtis (31) je uhićena zbog slučaja starog osam godina kada je imala odnose s maloljetnim učenikom.

Otkriveno je da je ova nemoralna učiteljica bila u vezi s učenikom koji je tada imao 14 godina. Tada je imala 23 godine i tek je počela raditi u školi.

Slučaj je otvoren nakon prijave punoljetnog muškarca policiji. Nije jasno je li to prijavila žrtva ili netko iz njegove obitelji. New York Post piše da je Melissa zavela učenika dok je radila u školi u Montgomeryju.

To je trajalo nekoliko mjeseci 2015. godine. Navodno mu je davala alkohol i marihuanu, spavala s njim više od 20 puta, imala odnose u svojoj i njegovoj kući, u autu, čak i u školskoj učionici. Navodno ga je i u kinu neprimjereno dirala.

Policija strahuje da bi među učenicima moglo biti još žrtava pohotne učiteljice pa su pozvali sve koji su imali slična iskustva s ovom profesoricom da im se hitno jave.

Melissa je u pritvoru nakon što se predala i čeka saslušanje za jamčevinu. Prijeti joj višegodišnja zatvorska kazna zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnice.

NAJNOVIJE!