Kršćanski sportaš preminuo u dobi od 30 godina, rekao je da mu je Isus Krist promijenio život
Golfer Grayson Murray je preminuo u dobi od 30 godina; Snimka zaslona: YouTube

Roditelji sportaša Graysona Murraya potvrdili su njegovu smrt u izjavi, pozivajući ljude da budu “dobri jedni prema drugima”.

30-godišnji američki golfer se u petak povukao s natjecanja u Teksasu, dan prije nego što je pronađen mrtav.

Eric i Terry Murray rekli su da “život nije uvijek bio lak” za njihovog sina i “iako si je oduzeo život, znamo da sada počiva u miru”.

“Proveli smo posljednja 24 sata pokušavajući se pomiriti s činjenicom da našeg sina nema”, rekli su Murrayevi roditelji. “Nadrealno je da ne samo da to moramo priznati sebi, već da to moramo priznati i svijetu. To je noćna mora”, nastavili su.

Borio se s ovisnostima i mentalnim bolestima

Ranije ove godine, profesionalni igrač golfa otvoreno je govorio o svojim dugogodišnjim problemima s alkoholom i mentalnim zdravljem, što se poklopilo s njegovom pobjedom na Sony Openu u Honoluluu na Havajima. Ispričao je svoj put osobnog rasta, ističući svoje postignuće trijeznosti, ponovno uspostavljanje na PGA turneji i angažman.

Također je ispričao kako je njegova kršćanska vjera bila ključna u preoblikovanju njegova života. U intervjuu za NBC Sports ranije ove godine, rekao je da mu je Isus Krist promijenio život.

“Isus Krist je prvi i najvažniji. Bez njega ništa od ovoga ne bi bilo moguće. A on mi je upravo dao platformu da napišem novu priču. Da napišem svoju priču. I nadam se da će svi kod kuće koji gledaju dobiti malo inspiracije od mene”, rekao je.

“Ako samo pomognem jednoj osobi, to je sve što je potrebno”, dodao je.

Izjava njegovih roditelja nastavlja: “Imamo toliko pitanja na koja nema odgovora. Ali jedno. Je li Grayson bio voljen? Odgovor je da. Mi, njegov brat Cameron, njegova sestra Erica, cijela njegova šira obitelj, njegovi prijatelji, njegovi kolege igrači i – čini se – mnogi od vas koji ovo čitate voljeli su ga i nedostajat će im.”

Zaključili su svoju izjavu zahvalom PGA Touru i “cijelom svijetu golfa na iskazima podrške”.

“Molimo vas da poštujete našu privatnost dok radimo na ovoj nevjerojatnoj tragediji i molimo vas da odate Graysonu počast tako što ćete biti dobri jedni prema drugima. Ako to postane njegovo nasljeđe, ne možemo tražiti ništa drugo. Hvala.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare