Primijetio je da mu je dijete gladno i nenaspavano, a zatim otkrio šokantnu istinu iz vrtića

Otac je primijetio da mu je dijete gladno, nenaspavano i stalno uplakano. Nakon nekog vremena je otkrio šokantnu istinu iz vrtića.

Carla Faith iz američke države Colorado dobila je šest godina zatvora zbog toga što je iza “zidova veselih boja” svog takozvanog vrtića krila i zlostavljala 26 djece.

Carla je osnovala dnevni boravak za djecu do tri godine kojima su roditelji zauzeti poslom i u kratkom roku imala je oko sebe više od petnaestoro mališana oko kojih se brinula tokom dana.

Ono što roditelji nisu znali je da Carla iza improviziranih pregradnih zidova nazovi vrtića ima mračnu sobu, ali i podrum u koje je vodila djecu da ih zlostavlja.

Carla ih nije seksualno zlostavljala, već se jednostavno iživljavala na nesretnoj djeci. Nije im dozvoljavala da spavaju u periodu kada je vrijeme za to, uskraćivala im je obroke i nije ih presvlačila, već je to činila samo kada roditelji trebaju doći po njih.

Carla Faith
Snimka zaslona

VIDI OVO: Majka je napravila veliku grešku na vrtićkoj fotografiji dječaka, nasmijala je cijeli internet

Prijevaru i zločin otkrio je jedan od očeva djeteta koje mu je kući konstantno plakalo, djelovalo je gladno i neispavano. Kada ga je pedijatar pitao kako dijete provodi dan i brine li itko o njemu, otac je posumnjao da se nešto čudno događa kod Carle.

Otac je pozvao policiju i oni su došli u vrtić, ali Carla je tvrdila da podruma nema, što se brzo provjerilo i utvrđeno je da je laž.

Što je najgore u cijeloj priči, Carla je imala dvoje odgajatelja, zapravo sudionika koji su dobivali upute da s djecom slijede njen primjer, odnosno da ih muče.

Jedna od njih priznala je na sudu da je bila sudionica jer ju je Carla ucjenjivala zbog imigracijskih papira, prenosi KRDO-TV.

NAJNOVIJE!