NaslovnicaVijestiProfesorica kršćanske škole uhićena zbog spolnih odnosa s učenicima i slanja golišavih...

Profesorica kršćanske škole uhićena zbog spolnih odnosa s učenicima i slanja golišavih fotografija

Udana profesorica u privatnoj kršćanskoj školi, koja je navodno imala spolne odnose s dvoje učenika tinejdžera, bila je prisiljena dati otkaz nakon što je škola primila anonimnu dojavu da razmjenjuje eksplicitne fotografije s učenikom.

Chrystal Frost, 35-godišnja majka troje djece, koja je predavala matematiku na Crenshaw Christian Academy u Luverneu, dala je otkaz 24. kolovoza nakon prijave da je poslala neprikladnu fotografiju učeniku putem Snapchata.

Profesorica je optužena za sudjelovanje u seksualnom činu i za dijeljenje pogrdnog materijala učeniku.

Prema izvješću policije Luvernea, koje je Fox News Digital podijelio u četvrtak, Frost je 15-godišnjem učeniku poslala poruku tražeći sliku od “trbušnjaka prema dolje”, nakon što mu je poslala “opscenu fotografiju”.

Nakon što je anonimni dojavljivač rekao školi da je učenik, identificiran kao GT, imao “fotografiju golih grudi profesorice matematike na svom telefonu”, koju je podijelio sa svojim vršnjacima, učenik je kasnije rekao policiji da mu je GT pokazao fotografiju i rekao da su on i profesorica Frost bili intimni.

Kada je bila suočena sa situacijom, Frost je dala ostavku, a škola je prijavila incident policijskoj postaji Luverne, koja je pokrenula istragu.

Policija je ispitala GT 29. kolovoza, a učenik je priznao da mu je profesorica Frost ponudila seks nakon što mu je poslala eksplicitnu fotografiju. Ona i učenik navodno su se upustili u seksualne odnose najmanje četiri puta na imanju koje je posjedovala dječakova obitelj u okrugu Pike, navodi se u izvješću, a piše The Christian Post.

Dok je učenik rekao policiji da je raskinuo vezu početkom ljeta, vlasti su pronašle drugog učenika za kojeg se vjeruje da ga je profesorica “lovila”, 16-godišnjaka identificiranog kao AP. Tinejdžer je bio profesoričin učenik tijekom prethodne školske godine, prije nego što je počeo školovati se kod kuće.

Nakon što više nije bio njezin učenik, profesorica je AP-u poslala fotografiju njezinih grudi i pitala ga zna li mjesto za seks, navodi se u izvješću. AP je upoznao profesoricu na farmi, gdje je par navodno imao seksualne odnose i bavio se drugim seksualnim aktivnostima, poput oralnog seksa.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare