Pronašli bebino tijelo kod mosta i uhitili oca: Nitko nije slutio što će se dogoditi

Nevjerojatan zločin koji se dogodio krajem listopada šokirao je cijelu Kolumbiju nakon što je pronađeno bebino tijelo kod mosta.

Naime, otac Miguel Angel Meza Arteaga je oteo svog sina Salvadora starog godinu dana i dva mjeseca, a potom ga svirepo ubio samo da bi se osvetio bebinoj majci, odnosno njegovoj bivšoj supruzi.

Zločin se dogodio u ruralnom području Tumaco kada je pronađeno beživotno tijelo bebe kod obližnjeg mosta, a DNK tragovi su ukazivali na zlodjelo njegovog oca, koji je odmah uhićen.

Kako se navodi, beba je nestala 23. listopada, a prema analizi posmrtnih ostataka, vjeruje se da je dječak preminuo između 30. i 31. listopada.

Tog 23. listopada Miguel je bio u jednosatnoj posjetu u kući dječakove majke Yakeline García kako bi bio sa sinom, a kako je sud naložio.

Muškarac je očigledno iskoristio priliku da otme dijete, a potom i da izvrši gnusni čin. On je policiji hladnokrvno priznao zločin.

Yakeline je navela da se razvela od supruga zbog konstantnog maltretiranja, nasilja i bahatog ponašanja koje više nije mogla trpjeti.

Često joj je nanosio psihičke, a i fizičke povrede, ali ni ona sama nije mogla vjerovati da je spreman nauditi vlastitom djetetu.

– Bio je nepodnošljiv, a otkako sam se razvela od njega, svanulo mi je. Kada je shvatio da mi sjajno ide bez njega, postao je nepodnošljiv i non stop mi je zagorčavao život. Ni u snu ne bih pomislila da je spreman čak i bebu ubiti – rekla je između ostalog bebina majka.

Otac je već optužen za težak zločin teškog ubistva i poslan je u zatvor, a očekuje se i najstroža odluka suda.

On je već imao krivični dosje zbog nasilja u obitelji.

NAJNOVIJE!