Rihanna se ruga časnim sestrama koje su se zaklele na celibat

Rihanna je dobila žestoke kritike na društvenim mrežama zbog svog izgleda.

Rihanna je još jedna u nizu poznatih osoba koja se ruga kršćanstvu – u ovom slučaju časnim sestrama koje su se zaklele na celibat.

Kako je objavio Fox News, pjevačica se provokativno odijenila za naslovnicu “Interview Magazinea”. Bila je to igra protiv pobožnih katolkinja koje su se zaklele na život u celibatu i slijeđenje Boga.

Nošenje dubokog dekoltea i teške šminke s crno-bijelim habitom daleko je od uobičajenog odijevanja kakvog se časne sestre pridržavaju.

Rihanna je dobila žestoke kritike na društvenim mrežama zbog svog izgleda. Neki su izgled nazvali “odvratnim” i “jadnim ukusom”.

Ona nije prva velika slavna osoba koja je izašla u ovakvoj odjeći koja otvoreno ismijava kršćanstvo. Sam Smith obukao se u vraga za dodjelu Grammyja 2023., a Lil Nas X se morao ispričati za svoj nedavni video ‘J Christ’ koji je bio dio onoga što je nazvao svojom “kršćanskom erom”.

“Kada sam radio umjetničko djelo, znao sam da će biti lajkova, uzrujanih ljudi i čega već, jednostavno zato što znate da je religija vrlo osjetljiva tema za mnoge ljude.”, rekao je tada Nas.

Tko također može zaboraviti dan kada je Ice Spice “dovela Sotonu” sa sobom na Super Bowl dok je nosila naopačke križ, praveći sotonske geste rukama tijekom cijele utakmice? To se dogodilo u društvu njezine prijateljice Taylor Swift, koja također ima povijest promicanja sotonizma.

Ovo samo pokazuje da slavne osobe ne bi trebale biti one od kojih tražimo duhovno vodstvo. Postoji razlog zašto je Hollywood razotkriven upuštanju u mračne radnje zarad veće slave.

Marko 8,36 nam govori “Ta što koristi čovjeku steći sav svijet, a životu svojemu nauditi?” Samo zato što su drugi prodali svoje duše za slavu i bogatstvo, ne znači da bismo trebali ići njihovim stopama. Umjesto toga, Krist ima spremljena nebeska blaga za one koji na prvom mjestu traže Njegovo kraljevstvo.

NAJNOVIJE!