Sandra ubila sina (6) u sektaškom ritualu pa rekla da je nestao

Sandra Patricia Caro Perez mučila je i ubila svog sina Maximiliana Tabaresa (6) u sektaškom kultu u Kolumbiji i sada joj prijeti doživotna zatvorska kazna.

Majka i njezin partner Fabian Andres Carmona Ramirez pretukli su dijete na smrt tijekom dvodnevnog sotonističkog rituala kako bi ga “oslobodili zlih duhova”.

Na sudu u Antioquiji iznesene su tvrdnje da je par vjerovao da će ih dječakova smrt odvesti do grobnice u kojoj je skriveno zlato. Uskoro je Maximilianovo zlostavljano tijelo otkriveno u grobnici u selu Segovia u listopadu 2022.

Njegova majka i očuh vodili su sotonistički kult pod nazivom “Los Carneros” ili “Ovnovi” gdje su često koristili vudu lutke i knjige čarolija.

U istrazi su uhićene još četiri osobe povezane sa sektom, uključujući Maximilianinu baku i njezinog partnera. Kasnije je sudac oslobodio Maximillanovu baku po majci, Damaris Estelu Perez Escalante, i njezinog partnera, Fabiana Alberta Monsalvea.

I Perez i Ramirez proglašeni su krivima za Maximilianovo teško mučenje, ubojstvo i otmicu.

Kad je Maximilian prvi put nestao u rujnu 2022., njegova je majka tvrdila da je otišao u trgovinu kupiti doručak, ali se nikada nije vratio kući. Tada je ravnateljima škole rekla da je njezin dječak tog dana bio bolestan i da nije mogao doći na nastavu.

Policija je pretražila djetetovu kuću i pronašla predmete povezane sa sektom.

“Ljudi koji su tamo živjeli rekli su nam koja je soba bila očuhova. Pri ulasku su bile slike svetaca. U ruksaku je ta osoba imala krpenu lutku, jednu od onih koje se koriste za sektaški rad”, rekao je policajac lokalnim novinama.

“Bila je to ljudska figura. Čak je imala lice i vrh na kojem je srce bilo istaknuto olovkom”, dodao je.

Prema izvješćima, otac je bio vođa sekte i očito je izdavao naredbe i vršio kontrolu nad drugima, prenosi Metro.

NAJNOVIJE!