NaslovnicaVijestiŽelim da mi brat živi: Sestra malog Lava pokazala što je ljubav,...

Želim da mi brat živi: Sestra malog Lava pokazala što je ljubav, sa 7 godina napisala poruku koja para dušu

Noa, sestra malog Lava, iz svog neiskvarenog dječjeg srca poslala je iskrenu i bolnu poruku svima, a može se sažeti u jednu riječ – POMOĆ!

Malena Noa Teodorović iz Novog Sada ima samo 7 godina, ali već zna sve o teretu koji nosi teška bolest, o životu i smrti.

Njen brat Lav, koji ima samo 20 mjeseci, boluje od spinalne mišićne atrofije i ima jako malo vremena da skupi nevjerojatnih 2,5 milijuna eura za najskuplji lijek na svijetu.

Noa ga ne želi gledati kako pati. Kako bi mu pomogla, iz svog neiskvarenog dječjeg srca poslala je iskrenu i bolnu poruku svima, a može se sažeti u jednu riječ – POMOĆ!

“Ja sam Noa i imam sedam godina, oduvijek sam željela da moja mama rodi bebu, i to samo brata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 1521 na 3030 (@zivotzalava)

Bila sam najsretnija na svijetu kad su mama i tata saznali spol bebe.

U brata sam se zaljubila na prvi pogled. „ON JE BAŠ KAKO SAM GA ZAMIŠLJALA“, rekla sam kad su ga vratili kući iz rodilišta.

Volim ga hraniti, volim ga grliti, nositi i igrati se s njim. Kad se ujutro probudi, prvo što napravi je da dopuže do mog kreveta, povuče mi pokrivač i viče: “Ceekooo, Noaaaaa…”

Ne želim ga nositi zauvijek! Želim da zajedno rastemo, trčimo, otkrivamo život. Želim da moj brat živi! Trči! Smije se! Neka me štiti, kao što ja sada štitim njega!

Želim da se opet smijemo! Da više ne vidimo mamu kako plače, a tatu kako skriva umoran pogled. Želim da ponovno budemo sretni. Naša sreća ima cijenu jer i život mog brata ima cijenu!”

Više informacija o tome kako možete pomoći dječaku pogledajte na OVOM LINKU.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare