Sotonisti dolaze u osnovne škole u Americi kako bi poučavali djecu

Sotonisti putem svojih programa žele poučavati djecu, a još jedna osnovna škola u Connecticutu dopušta tzv. “Sotonske klubove poslije škole” da se u njoj ukorijene.

Sotonski hram (TST) je sekularno-ljevičarska skupina koja tvrdi da prigrli Sotonino ime kao “simbol Vječnog buntovnika koji se suprotstavlja proizvoljnoj vlasti” dok ne vjeruje da Bog, vrag ili drugi nadnaravni koncepti doslovno postoje.

Njegova primarna misija je agitirati za niz ljevičarskih stvari, uključujući legalni pobačaj i LGBT prava, sa sotonističkim brendom koji pomaže privući pozornost na svoje nestašluke putem šokantne vrijednosti.

Među njegovim aktivnostima posljednjih godina bili su “Sotonski klubovi poslije škole” u raznim školskim okruzima diljem Sjedinjenih Država. Brošura za jedan takav klub podijeljena ranije ove godine u školi u Coloradu nudi primjer kako Sotonski hram ima za cilj predstaviti takve klubove, reklamne igre, zagonetke, grickalice, projekte društveno korisnih usluga kroz koje djeca navodno “uče” … dobronamjernost i empatiju, kritičko razmišljanje, rješavanje problema, kreativno izražavanje, osobni suverenitet” i “suosjećanje”.

Katolička novinska agencija izvijestila je da je TST najavio prvo širenje inicijative u Connecticutu sljedećeg mjeseca u osnovnoj školi u Libanonu, gdje su volonteri navodno “spremni stvoriti zabavno i primamljivo mjesto za učenike da uče i sklapaju nova prijateljstva”.

Prema objavi katoličke agencije, ovi sotonski klubovi navodno “ne pokušavaju obratiti djecu na bilo koju religijsku ideologiju”.

NAJNOVIJE!