Štovatelji Sotone izvodili rituale s ljudskim žrtvama, uhićeni su

Banda neonacističkih sotonista koji su počinili višestruka ritualna ubojstva u Rusiji osuđeni su na zatvorske kazne, javlja Metro.

Andrey Tregubenko i Olga Bolshakova iz Moskve priznali su da su 2016. namamili djevojčicu u šumu u regiji Karelije i ubili je.

Par – opisani kao sljedbenici sotonizma – bili su članovi Reda devet kutova (O9A), opskurne neonacističke skupine koja je nastala u Velikoj Britaniji 1970-ih.

Točnije, pripadali su kultu pod nazivom Legija Ave Sotone, ogranku O9A.

Na svojoj sada zabranjenoj stranici na društvenoj mreži VKontakte, Tregubenko i Bolshakova promovirali su O9A i identificirali se kao sljedbenici “tradicionalnog sotonizma” i “pretkršćanske vjere”.

Zajedno s još dvoje, Alexanderom Perevozchikovim-Khmuri i Tatianom Deryuginom, par je nekoliko mjeseci kasnije ubio čovjeka u Lenjingradskoj regiji.

Bolshakova je namamila žrtvu u šumu, gdje ju je grupa pretukla i izbola na smrt.

Tijelo su mu sakrili u rupu, a odjeću spalili, dok su nož bacili u jezero.

Njezin partner Tregubenko ubio je još jednog muškarca tijekom pijane tučnjave u Podmoskovlju, nakon čega su on i još trojica izveli ritual s krvlju žrtve.

Njihovi su zločini dugo bili neriješeni sve dok Tregubenko i Bolshakova nisu uhvaćeni s drogom tijekom pretresa njihova stana 2021. godine.

Što je sotonizam i što vjeruju sotonisti? Otkrivamo istinu o njima!

Uhićeni su priznali skrivanje tijela žrtava

Istraga u Rusiji otkrila je da se par, oboje stari 36 godina, “upoznao u okviru zajedničke predanosti religijsko-mističkom pokretu štovatelja Sotone, koji uključuje izvođenje rituala s ljudskim žrtvama”.

Uhićeni su, a kasnije su pristali pokazati gdje su skrivena tijela žrtava.

Kasnije je snimljen video u kojem Deryugina pokazuje policiji mjesto u šumi, pored željezničke pruge, gdje je grupa izvršila jedno od žrtvovanja.

“Tamo je”, rekla je vlastima, pokazujući u daljinu.

Istražitelj je tada upitao: “Koje ste fraze, koje riječi upotrijebili?”

“Ne sjećam se… bilo je to zazivanje mračnih sila”, odgovorila je.

Tregubenko je osuđen na doživotni zatvor za tri ubojstva. Deryugin i Perevozchikov-Khmuri osuđeni su na 13 odnosno 15 godina zatvora.

Ruski istražni organi objavili su da je Bolšakova ranije osuđena na neodređeno vrijeme.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!