Susjedi su čuli jauke iz susjedne kuće pa pozvali policiju: Pronašli su ženu u lancima

Susjedi su čuli neobične zvukove iz susjedne kuće koji su zvučali poput jauka žena. Policija je zatekla ženu okovanu lancima. 

Policija u Kentuckyju objavila je dramatičnu snimku spašavanja žene koja je pronađena okovana u kući. Policajci su u kuću došli nakon dojave susjeda koji su rekli da se iz kuće već dva dana čuju jauci.

Kada je policija stigla pred spomenutu kuću, pokušali su otvoriti vrata, ali su vrata bila zabarikadirana.

Susjed im je posudio ljestve pa su policajci ušli u prostoriju na drugom katu u kojoj se nalazila žena.

Nakon što se popeo preko razbijenog stakla i ušao u prljavu spavaću sobu, policajac je ženi zgrabio prljavi lanac oko vrata, sve vrijeme pokušavajući je smiriti.

– Žena je oko vrata imala lanac koji je bio pričvršćen lokotom – rekli su u policiji.

Na videosnimci koju je objavila policija može se čuti uplakana žena kako se ispričava policajcu i govori mu da je njezin otmičar imao ključ od lokota na privjesku za ključeve.

Upozoravamo vas da video može biti uznemirujuć:

Nakon što su u kući pronašli sjekiru, dvojica policajaca strgnula su lanac s poda i pomogla joj da izađe. Odmah joj je pružena liječnička pomoć.

U trenucima nakon spašavanja, traumatizirana žena nastavila se tresti i plakati dok su spasioci pokušavali sigurno skinuti lanac s njezina vrata.

Njezin otmičar Moises May (36) uhićen je dva dana kasnije.

May je navodno ženu, s kojom ima dijete, zarobio u kući dan nakon što su se svađali koja je prerasla u fizički obračun.

Nakon svađe je otišla od kuće, ali se sutradan vratila po svoje stvari. Zatim ju je May natjerala da skine dio odjeće, stavio joj lanac oko vrata i zaključao je. Uzeo joj je i telefon kako bi je spriječio da pozove pomoć.

May je optužen za više kaznenih djela, uključujući otmicu, nabijanje i prijetnje.

NAJNOVIJE!