NaslovnicaVijestiČUDO: Tinejdžer nestao dok je šetao pse, nakon 8 godina pronađen ispred...

ČUDO: Tinejdžer nestao dok je šetao pse, nakon 8 godina pronađen ispred crkve

Teksaški tinejdžer pronađen je živ nakon što je nestao prije više od osam godina. Rudy Farris je prijavljen kao nestao u Houstonu 6. ožujka 2015., kada je imao 18 godina.

Posljednji put je viđen kako šeta svoja dva psa u blizini svoje kuće, rekle su vlasti. Nakon toga su se oba psa sama vratila kući, javlja Sky News.

Nakon više od osam godina bez traga o Rudyju, centar za nestale osobe u Teksasu objavio je da je mladić pronađen i da se oporavlja u bolnici.

Prolaznici su ga uočili bez svijesti ispred crkve, ispričala je njegova majka i dodala da je po cijelom tijelu imao posjekotine i modrice.

Razlog njegova nestanka nije poznat, no članovi obitelji rekli su da je patio od depresije, posebice nakon što je njegov stariji brat poginuo u nesreći na motociklu nekoliko godina prije nestanka, prenosi NBC.

“Gledao je kako njegov najbolji prijatelj umire pred njim. Njegov brat bio mu je najbolji prijatelj. Prošao je kroz nešto što nitko njegovih godina ne bi trebao proći”, rekla je privatna istražiteljica Brenda Paradise u travnju 2015. godine.

Policija tada nije posumnjala na bilo kakvo kazneno djelo.

Foto: Teksaški centar za nestale

Nije poznato gdje je mladić proveo sve ove godine

Za sada nije poznato gdje je Rudy proveo sve ove godine, a obitelj je sretna jer je ponovno na okupu.

Direktor Texas EquuSearcha Tim Miller rekao je da najnoviji razvoj smatra čudom.

“Kako se to dogodilo? Vjerujemo u čuda i ovo je moralo biti čudo. Ne mogu vam ni reći koliko smo puta tražili i koliko je tragova i savjeta stiglo… jednostavno su nestali i odjednom – ovo”, rekao je.

Miller je također rekao da su mnoga pitanja otvorena sada kada se Farias vratio.

“Ima puno toga za istražiti da vidimo što se dogodilo, gdje se dogodilo, kako se dogodilo”, rekao je.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare