Tinejdžerica lagala da je trudna, pa u torbi otela bebu iz bolnice

Tinejdžerica iza sebe ima tešku životnu priču. Glumila je da je trudna, a onda je otela bebu kako bi izgledalo kao da je rodila.

Novorođenče Nivee Rabelo (29) oteto je iz bolnice u Rio de Janeiru. Najveći je to užas koji majka može doživjeti nakon poroda, a za ovaj stravičan zločin osumnjičena je tinejdžerica (19).

1. studenoga, kad se Niva probudila iz sna, primijetila je da beba nije u kolijevci. Mlada majka odmah je prijavila nestanak, a nitko od zaposlenika i pacijenata nije ništa primijetio.

Policija je odmah krenula u potragu za novorođenim dječakom, a kada su pregledali nadzorne kamere iz bolnice, otkrili su stravične stvari.

Na snimci s nadzornih kamera vidi se kako 19-godišnja tinejdžerka izlazi iz bolnice s nekoliko velikih torbi. U jednoj od njih bila je beba.

Tog dana bila je u posjetu prijateljici, a potom je nekoliko sati čekala priliku da ukrade dječaka.

Tinejdžerica iza sebe ima tešku životnu priču, bila je u problematičnoj vezi s mladićem, glumila je da je trudna, a onda je otela dječaka kako bi izgledalo kao da je rodila.

Nivea Rabelo je spavala u trenutku bebine otmice

Zahvaljujući anonimnoj dojavi, policija je uspjela pronaći i uhititi tinejdžerku istog dana u njenom domu.

Tinejdžerka je policiji rekla da je dječak njezino dijete, a potom je tražila da ga odvede sa sobom u policijsku postaju.

Uhićena je i prijeti joj do šest godina zatvora zbog otmice djeteta.

Nakon vrlo teškog razdoblja, za mladu majku stiglo je olakšanje. Kada je Niva saznala da je beba spašena, njenoj sreći nije bilo kraja.

Odmah su zaplakali i ona i otac djeteta, a zatim zahvalili svima koji su pomogli.

“Samo ga želim zagrliti. Moja supruga je veliki heroj, toliko je toga prošla”, rekao je presretni otac.

NAJNOVIJE!