NaslovnicaVijestiTinejdžericu napale i tukle cure u parku, nitko joj nije htio pomoći

Tinejdžericu napale i tukle cure u parku, nitko joj nije htio pomoći

Nitko joj nije htio pomoći nesretnoj tinejdžericu koju su cure napale u parku. Naprotiv, drugi tinejdžeri su se samo smijali.

Policija u Velikoj Britaniji pokrenula je istragu nakon što je internetom počela kružiti snimka zlostavljanja iz Leicestershirea na kojoj se vidi kako dvije cure tuku tinejdžericu u parku.

Na snimci koja se prvo proširila Twitterom vide se dvije tinejdžerice koje djevojku guraju na pod, a zatim je udaraju šakama i nogama. Dok su je udarali nogama, djevojka se pokušavala zaštititi rukama.

U jednom su trenutku stali i nešto joj rekli, a onda joj je jedna od njih zadala posljednji udarac.

Policija se nakon videa oglasila priopćenjem u kojem stoji da je istraga pokrenuta te da će, kada pronađu počinitelje, s njima obaviti razgovor.

Snimku nasilja objavio je mladić koji tvrdi da mu je pretučena tinejdžerica polusestra.

“Žrtva je moja polusestra i u tom trenutku je bila sama u parku. Trebala se naći s prijateljima. Oni su je vrijeđali, smijali joj se i pljuvali je”, napisao je.

Ono što je mnoge korisnike razljutilo jest činjenica da su druga djeca stajala i navijala.

“Nitko joj nije htio pomoći. Moramo raditi na prevenciji, u današnje vrijeme društvene mreže čine veliku nepravdu”, dodao je žrtvin polubrat.

U međuvremenu se na mrežama pojavila još jedna snimka, nastao nakon prethodnog, na kojem se vidi kako majka vuče za kosu jednu od djevojaka koje su maltretirale tinejdžericu.

Policija je nakon incidenta pokrenula očevid i pozvala sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom događaju da se jave u najbližu postaju.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare