Tragedija u Novom Sadu: Mladić i djevojka sa 17. kata zajedno skočili u smrt

Mladić i djevojka, koji još nisu identificirani, skočili su sinoć zajedno sa 17. kata zgrade u Novom Sadu.

Sumnja se da su se dvije mlade osobe oko 22 sata popele na vrh nebodera i zajedno skočile u smrt , a stanari zgrade kažu da su svi jako potreseni.

“Bilo je strke i u tom periodu lift nije radio oko pola sata. Nismo znali što se događa, ali ubrzo smo shvatili kada smo čuli rotaciju policije i hitne pomoći. Jedan od susjeda u dvorištu, s druge strane zgrade, ugledao je tijela mladića i djevojke, a kada se nakon šoka malo pribrao, pozvao je policiju”, rekao je za Kurir jedan od stanara višekatnice te dodao:

“Svi smo se okupili. Prizor je bio jeziv, ležali su jedno pored drugog u lokvi krvi… Policija je osiguravala dio dvorišta gdje su pali. Najvjerojatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali razbiti cijela staklena vrata da bi došli do krova jer stanari imaju ključ. Naša zgrada ima 16 katova, ali je jedan stanar od vešeraja na 17. katu napravio stan, pa je tu krov.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Kako su tada naveli, neke susjede policija je već ispitala o tragediji, a neki će tek dati izjave. Videonadzora u zgradi, tvrde stanari, nema, ali susjedne zgrade imaju, pa nije isključeno da će oni pomoći inspektorima u daljnjoj istrazi.

Tijela mladića i djevojke poslana su na Zavod za sudsku medicinu gdje će biti obavljena obdukcija, a kako se doznaje, na tijelima nema tragova nasilja koji bi upućivali da je u ovom slučaju riječ o zločinu.

NAJNOVIJE!