Transrodni ubojica tvrdi da je beba, a od čuvara u zatvoru traži dudu i pelene

Transrodni ubojica koji služi dugotrajnu kaznu u zatvoru tvrdi da je beba, o od čuvara traži da mu dostave dudu i pelene.

Slučaj Sophie Eastwood, odnosno Daniela Eastwooda, istaknule su novinske kuće uključujući Daily Mail i Daily Express.

Eastwood, koji trenutno služi dugotrajnu kaznu zbog davljenja drugog zatvorenika na smrt dok je služio kaznu za opasnu vožnju, smatra se još smješnijim primjerom posljedica koje su proizašle iz apsurdne politike škotske vlade koja gura rodnu ideologiju, napredujući od identifikacije kao žene do identifikacije kao djevojčice, uz barem djelomično popuštanje vlasti.

Transrodni ubojica traži dudu za bebe

Iako je držan u ustanovi za muškarce, ubojica je navodno dobio dudu za bebe i zahtijeva da mu čuvari daju pelene, miksaju obroke u kašice kao hranu za bebe i drže ga za ruku kad god izađe iz ćelije.”

Express izvješćuje da se “šefovi zatvora shvaćaju zahtjeve ozbiljno”, ali da je službeni stav Škotske zatvorske službe (SPS) da “ne može komentirati pojedinačne zatvorenike”.

“Ovaj je zatvorenik bila teška i manipulativna osoba tijekom godina, zbog čega je još uvijek iza rešetaka nakon 17 godina”, rekao je izvor o Eastwoodu u komentarima za The Daily Record 2022., referirajući se na činjenicu da je ubojica i dalje u pritvoru unatoč tome što je već stekao uvjete za ranije puštanje.

Ubojica je promijenio spol

“Odlučila je da će se ‘transferirati’ iz muškarca u ženu, što je ovih dana sve češće u zatvorima”, rekao je izvor škotskim novinama, koristeći zamjenice koje preferira ubojica, prenosi Tribun.hr.

“Ali ovo je očito nešto sasvim drugo i škotska zatvorska služba nema protokol za postupanje sa zatvorenicima koji odluče da su bebe”, dodali su.

NAJNOVIJE!