Trudnica izbodena nasred ulice u Walesu – čudom su preživjele ona i nerođena beba

Trudnica i majka dvoje djece Andreea Pintilli (29) i njezino nerođeno dijete čudom su preživjeli nakon što ih je jučer izbo napadač koji je divljao ispred obiteljske kuće u Aberfanu, u južnom Walesu.

Žena je navodno odvela djecu u školu, a po povratku muškarac ju je napao.

Policija je nakon sedmosatne potjere uhitila 28-godišnjaka iz Merthyra, poznatog žrtvi, osumnjičenog za pokušaj ubojstva.

Jutro nakon napada, napadač, čije je ime poznato policiji, na TikToku je podijelio video s stihovima na rumunjskom koji govore o prekidu.

“Budi siguran da ti karma neće oprostiti”, stoji u tekstu. “Misliš da je tvoje pravo da me toliko povrijediš? Neću te osuđivati, Bog će.”

Užasnuti svjedok otkrio je kako je žena, koja je bila trudna 37 tjedana, dvaput ubodena nožem u leđa dok je pokušavala zaštititi svoje nerođeno dijete od napada.

Policija je priopćila da ženine ozljede nisu opasne po život i da se razumije da “nema problema” s njezinom bebom. Osumnjičenik je u pritvoru u policijskoj postaji Merthyr Tydfil.

Strani mediji javljaju da su i žrtva i napadač iz Rumunjske.

Andreein bivši partner Teodor Ballan, koji je otac njezino dvoje djece, rekao je kako je jako zabrinut za Andreu.

Balan, koji je s njom bio u vezi gotovo deset godina, istaknuo je kako je ona jako dobra majka koja se dobro brine za svoju djecu, prenosi Daily Mail.

“Nazvala me ujutro. I dalje sam s njom u prijateljskim odnosima. Pomogao sam joj da se preseli”, rekao je njen bivši partner.

Andrea će ostati u bolnici s ozljedama za koje se za sada vjeruje da nisu opasne po život. Hvala Bogu što je sačuvao njihove živote!

NAJNOVIJE!