Foto: Pexels

Beogradska policija uhitila je u petak Milenu R. (43) iz Smedereva pod sumnjom da je kćeri od četiri godine davala bromazepamom i diazepamom tako što ih je stavljala u sok, a to je radila i dok je dijete bilo u bolnici.

Žena je djetetu davala lijekove koji su bili njoj prepisani. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 30 dana zbog nasilja u obitelji.

Prema zadnjim informacijama, majka je djevojčicu dovela u bolnicu 28. veljače ove godine i rekla da joj djetetu nije dobro.

U razgovoru s liječnicima ona je rekla da kći ne može stati na noge i da se cijela trese. Na pitanje liječnika je li dijete pod nekon terapijom, majka je rekla da nije.

Kako su dani prolazili djevojčici je stanje bilo isto te je liječnica posumnjala da se nešto čudno događa, te su u krvi i urinu pronađeni spomenuti lijekovi.

Rezultati su šokirali sve liječnike u bolnici. Djevojčica je imala ogromnu količinu lijekova za smirenje, a sumnja se da joj je majka davala lijekove za smirenje – mjesecima, piše Telegraf.

“Količina koja je pronađena u krvi bila bi pogubna i za odraslog čovjeka, tako da je sreća što je djevojčica živa”, rekao je izvor blizak istrazi.

U bolničkoj sobi u torbi Milene R. pronađeni su lijekovi koje je majka davala djevojčici.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare