Užasan zločin: Sin je motornom pilom ocu odrubio glavu

Sin je nazvao policiju u ranu zoru: “Dođite. Ubio sam ga”. Motornom pilom ocu je odrubio glavu.

Stravično ubojstvo u Trikali u Grčkoj, gdje je sin motornom pilom ubio oca, šokiralo je lokalnu zajednicu. Prema riječima 46-godišnjeg počinitelja, zločin nije počinio u nedjelju, nego najmanje dva dana ranije, u obrtničkoj radnji u ulici Karditsis.

Ubio oca pa ga raskomadao 

Muškarac je nakon zločina nazvao policiju i rekao: “Dođite. Ubio sam ga”. Poziv policiji uputio je u subotu oko 2.45, a potom je otkrio da je došlo do svađe. Nadalje, počinitelj je naveo da se svađa, koja je dovela do ubojstva, dogodila prije dva dana. Izvještaji govore da je sin prvo ubio, a zatim raskomadao oca. Odsjekao mu je glavu i ruke.

Nalazi se na liječenju u Općoj bolnici Trikala, jer ima ranu od tupog predmeta na glavi, što ukazuje da je ranije došlo do tučnjave između dvojice muškaraca. “Četrdesetšestogodišnji muškarac odrubio je glavu svom 76-godišnjem ocu motornom pilom u Tríkali”, objavila je u nedjelju grčka policija, javlja Tanea.gr.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi točne okolnosti zločina, kao i motiv počinitelja. Počinitelj je također rekao vlastima da ima psihičkih problema. Iz dokaza se također pokazalo da je došlo do borbe jer je 76-godišnjak imao tešku ozljedu vrata tupim predmetom.

NAJNOVIJE!