Zapanjujući postotak generacije Z se identificira kao LGBT

Više od jednog od pet pripadnika generacije Z sada se identificira kao LGBT osoba, a blizu 30% žena generacije spada u tu kategoriju, prema novim podacima koje je ovaj tjedan objavio Gallup.

Otprilike 22% mladih u dobi od 18 do 26 godina identificiralo se kao LGBT, što je veći postotak od gotovo jednog od 10 milenijalaca – u dobi od 27 do 42 godine – koji su se tako identificirali, pa čak i više od 5% generacije X, 2% Baby Boomersa i 1% Tihe generacije koji su se tako identificirali.

U cjelini gledano, 7,6% odraslih u općoj populaciji prošle se godine identificiralo kao dio LGBT zajednice. Nešto više od 85% ispitanih izjasnilo se kao heteroseksualno, prenosi Faithwire.

Jeffrey Jones, viši urednik za Gallup, rekao je za NBC News da je uzlet u velikoj mjeri potaknut ženama Gen Z.

“Čini se da se tamo događa velik dio rasta”, rekao je.

Eksplozija mladih identificiranih kao LGBT dolazi jer su mnogi na ljevici, pa čak i u federalnim vladinim agencijama – poput američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti – gurali da se LGBT ideologije nametnu djeci i tinejdžerima.

Škole su otvorile vrata LGBTQ politici

CDC je 2023. objavio materijale pozivajući nastavnike i administratore javnih škola da prihvate LGBT ciljeve, a sve u ime inkluzivnosti. Agencija je osigurala “alat za samoprocjenu” kako bi školskim službenicima pomogla utvrditi koliko podržavaju seksualne manjine.

Dokument o samoprocjeni, za koji CDC kaže da je dobrovoljan, objavljen je na web stranici agencije.

Potiče nastavnike da istaknu dugine zastave u učionicama i uniseks znakove u kupaonicama. Također potiče nastavnike da uključe LGBTQ sadržaj u svoje lekcije, koriste zamjenice koje preferiraju učenici i pohađaju LGBTQ obuku.

Dokument također govori učiteljima da “opisuju anatomiju i fiziologiju odvojeno od spola” i da vide učenike koji su u svlačionicama s transrodnim učenicima kao osobe koje imaju pogrešne predodžbe da transrodni učenici nisu “pravi”.

Ove ideje – iako su na površini naizgled apstraktne – uzimaju danak obiteljima u stvarnom životu.

Na primjer, sredinom veljače, dvoje roditelja u Indiani podnijelo je peticiju Vrhovnom sudu SAD-a da državu Hoosier smatra odgovornom za uklanjanje njihovog rodno zbunjenog djeteta iz njihovog doma zbog njihovih biblijskih uvjerenja o seksualnosti i rodnom identitetu.

NAJNOVIJE!