Zaspala je s kćerkama u sobi: Nakon buđenja ih je dočekala strašna scena

38-godišnja majka je zaspala sa svojim kćerkama u sobu, no više se nije probudila. 

Daniela Nuria Gomez (38), brižna majka iz Liverpoola, preminula je samo tjedan dana nakon što se zarazila koronavirusom.

Članovi obitelji i susjedi opisuju je kao ljupku, brižnu majku, punu pozitivne energije, a sa svoje dvije kćeri, 20-godišnjom Ericom i 17-godišnjom Myrom, živjela je u obiteljskoj kući.

Prema riječima njene bliske prijateljice i susjede Mene Tando, Daniela joj je 3. prosinca rekla da je pozitivna na covid, ali da nema razloga za zabrinutost.

Mena je nekoliko dana išla u prodavaonicu, kupovala joj namirnice i ostavljala joj pred vratima kako ne bi imale bliski kontakt, a u petak 9. prosinca javljeno joj je da je njena prijateljica umrla, prenosi Daily Mail.

– Bio je to veliki šok za mene. Pričala sam s njom telefonom svaki dan, kašljala je i bila slaba, ali je rekla da je dobro. Nisam mogla vjerovati kad su mi javili da je umrla – istakla je Mena.

Nije htjela spavati sama

– Mama nije htjela spavati sama, pa smo sestra i ja unijele madrac u njenu sobu. Čuli smo je kako diše i da ima problema, ali nas je uvjeravala da je dobro. Kad smo se ujutro probudile, ruke naše majke bile su modre i ljubičaste, kao i usne, a oči ogromne. Bilo je uznemirujuće – kroz plač je rekla Erica.

Sestre su, iako šokirane, bile pribrane i pozvale hitnu pomoć, a pre dolaska liječnika, pokušale su reanimirati majku.

Medicinske ekipe koje su stigle na licu mjesta odvezle su je u bolnicu, ali je Daniela preminula na putu do tamo.

Myra, Danielina mlađa kći, kazala je da su se ona i sestra molile za svoju majku dok se ona još borila za život.

– Od malih nogu se brinula o nama i bila vrlo brižna. Ona nam je sve što imamo. Uvijek nas je lijepo odgajala, imala razumijevanja za nas i za sve što smo sada kakve jesmo, ona je zaslužna – istakla je 17-godišnjakinja.

NAJNOVIJE!