Kamera zabilježila herojski čin: Žena na ulici spriječila otmicu 11-godišnje djevojčice

Sigurnosna kamera na ulici u Londonu snimila je herojski trenutak žene koja je spriječila potencijalnu otmicu 11-godišnje djevojčice.

Naime, spomenuta žena promatrala je susret djevojke i muškarca odjevenog u sivi džemper i traperice ispred trafike u West Wickhamu, kada je odlučila intervenirati. Vjeruje se da je čula kako muškarac pita djevojku “je li sama” prije nego što je krenula u akciju.

Na snimci koju je objavio Daily Mail vidi se kako žena u tirkiznoj haljini izlazi iz dućana, suočava se s muškarcem, govori mu da ode, a zatim uvodi djevojku u dućan.

Kad su oboje bili unutra, pozvala je policiju.

Dvojica nepoznatih muškaraca sjedila su blizu

Ispostavilo se da djevojku prate dvojica muškaraca. Policija je objavila njihove fotografije i zatražila podatke o njima.

U razgovoru za Daily Mail, vlasnik susjedne trgovine rekao je da poznaje djevojku jer je živjela u blizini, ali nije prepoznao dvojicu muškaraca koji su je pratili.

– Djevojka je nekoliko minuta razgledavala dućan, a muškarci su je pomno pratili, promatrali što radi i možda gledali ima li koga s njom – rekao je Maunil Patel, vlasnik dućana.

Zatim je ispred svoje trgovine vidio sukob između žene i muškarca.

– Čula sam kako mu je rekla da će zvati policiju i zamolila djevojku da pođe s njom. Djevojka, koja je tada bila prilično zbunjena i preplašena, ušla je sa ženom u trgovinu. Čovjek se zadržao na trenutak, ali je onda otišao prema bankini s druge strane ceste – kazao je svjedok.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare