Žena nasmrt izbola trogodišnjeg dječaka
Fotografija: policija sjevernog Olmsteda, Gofundme

Trogodišnji Julian Wood proveo je posljednje trenutke igrajući se u kolicima dok je s majkom kupovao u supermarketu u Ohiju, prije nego što ga je žena izbola na smrt.

Bionka Ellis koračala je prema njima u prepunoj trgovini u Clevelandu s kuhinjskim nožem u desnoj ruci. Dječakova majka Margot (38) prošla je pored nje, no žena je stala, okrenula se i krenula za njima.

Manje od šest minuta kasnije, Julian je iskrvario nasmrt na parkiralištu dok je njegova teško ozlijeđena majka molila bolničare da ne brinu za nju.

Dok je dječaku očajnički pružana prva pomoć, Bionka Ellis (32), za koju se sumnja da je ubila dječaka, uhićena je nedaleko, dok je još uvijek držala krvavi nož.

Velik dio tih minuta užasa, koji se dogodio 2. lipnja od 15.58 sati, i jezivih scena koje su se dogodile prije i poslije, otkrivene su na nedavno objavljenim snimkama nadzornih kamera.

Ellis je ranije tog dana ukrala dva noža iz obližnje trgovine i kamera ju je uhvatila kako šeta naprijed-natrag ispred trgovine.

Fotografija: North Olmsted shelf

U 14:58 ušla je unutra, mašući noževima i hodajući ravno naprijed, prisiljavajući Margot da je zaobiđe.

Čim su prošli pored nje, ona je stala, okrenula se i krenula prema njima.

Margot je sa sinom otišla do auta i otvorila prtljažnik da ubaci namirnice. Iznenada, iz vedra neba, žena je napala majku i dijete koje nikada nije upoznala.

Uslijedili su panični pozivi Hitnoj pomoći, dok su prolaznici pokušavali pomoći majci i djetetu.

Julian i njegova majka prevezeni su u bolnicu, no dječak nažalost nije preživio. Za sada nije poznat motiv brutalnog napada.

Upozoravamo na video uznemirujućeg sadržaja:

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare