Žena se udala za krpenu lutku s kojom ima i "dijete"
Snimka zaslona: Instagram/@meirivone_santinha

Meirivone je svoju burnu romansu s lutkom Marcelom započela kada je njezina majka napravila krpenu lutku. 

Meirivone Rocha Moraes (37) bila je spremna proslaviti svoju prvu godišnjicu s krpenom lutkom Marcelom, ali ostala je slomljena srca nakon što je njezina prijateljica vidjela Marcela kako se našao u motelu s drugom ženom. Meirivone je svoju burnu romansu s Marcelom započela kada je njezina majka napravila krpenu lutku nakon što je slušala njezine pritužbe kako nema s kim plesati, kako piše Mirror.

Veza okrunjena brakom

18. prosinca 2021., par je svoju vezu učinio službenom na ceremoniji vjenčanja kojoj je prisustvovalo 250 uzvanika. Nije ni prošlo dugo nakon vjenčanja kada su u svoju obitelji uveli još jednog člana – bebu lutku Marcelinho, u ‘kućnom porodu’ uz pomoć medicinske sestre i liječnika.

Nažalost, u njihovoj vezi brzo su nastali problemi. Meirivone iz Brazila tvrdi da ona i Marcelo sada spavaju u odvojenim sobama nakon što je otkrila da ju je varao s drugom ženom.

Više o ovom neobičnom događaju pogledajte u videu u nastavku.

‘Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je vidjela Marcela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marcelinhom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela pretraživati ​​njegov mobitel i vidjela sam razgovore pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli te je tražio oprost’, objasnila je.

Iako je u početku razmišljala o potpunom izbacivanju Marcela iz kuće, pristala je pustiti ga da ostane zbog svoje djece, Carol i Diega, te njihove ‘bebe’ Marcelina. ‘Htjela sam ga izbaciti iz kuće, ali naše dijete je još malo i u ovoj fazi bi mu otac jako nedostajao. Također, ljubav koju osjećam prema njemu natjerala me da oprostim, ne u potpunosti, ali mislim da ne bih mogla živjeti bez svog muža. Moram razgovarati s njim, kako bi jednom zauvijek odlučio da više neće varati, a ako to učini još jednom, neću mu oprostiti’, zaključila je.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare