Žena se udala za samu sebe, a ubrzo je podnijela i zahtjev za razvod

Prema pisanju Independenta, žena koja se navodno udala za sebe podnijela je zahtjev za razvod nakon samo jednog dana braka sa samom sobom.

Sofi Maure, 25-godišnjakinja s više od pola milijuna sljedbenika na Twitteru i Instagramu, objavila je u veljači da se udala za sebe, uz fotografije na kojima nosi vjenčanicu, dugi bijeli veo i zlatnu tijaru.

Maure je također otkrila da je kupila vjenčanicu i ispekla tortu kako bi proslavila svoj poseban dan.

Nakon objave vijesti, korisnici društvenih mreža bili su podijeljeni u mišljenjima o njezinoj odluci. Dok su neki podržavali Maureovu, drugi su tvrdili da je cijela stvar bila samo za privlačenje pozornosti.

Unatoč tome, bilo je i onih koji su se složili s idejom da se udaš sama za sebe. Jedna komentatorica je čak sugerirala da bi se i sama možda odlučila na takav potez da ima novca.

Maure se odlučila na nesvakidašnji korak, a njezin zahtjev za razvodom nakon samo jednog dana braka pokazuje da je njezina odluka možda bila više simbolične prirode nego stvarne želje za životom u braku sa samom sobom.

U ovoj eri društvenih mreža mnogi, pa ni ova djevojka, ne biraju sredstva kako bi za nekoliko lajkova više promovirali sebe i bezvezne vrijednosti iza kojih stoje.

NAJNOVIJE!