Voditelj Fox Newsa zamolio gledatelje i suvoditelje da pognu glave u molitvi

"Naša zemlja sada stvarno treba Božje vodstvo."

Voditelj Fox Newsa Pete Hegseth zamolio je gledatelje emisije Fox & Friends i svoje suvoditelje u nedjelju da pognu glave u molitvi za segment koji sponzorira biblijska aplikacija.

“Peta je korizmena nedjelja, a naš molitveni niz nastavlja se čitanjem molitve iz aplikacije Hallow”, nastavio je Hegseth. “Svima nam je to potrebno, učinimo to ovo jutro, zatvorite oči – ako želite, pognite glavu.”

Zatim je počeo čitati molitvu na ekranu iz aplikacije Hallow dok su Campos-Duffy i treći voditelj Will Cain pognuli glave.

“Isuse, danas počinjemo sveto razdoblje muke”, pročitao je Hegseth. „U ova posljednja 2 tjedna korizme, pomozi nam da shvatimo otajstvo tvoje žrtve i predanja, učini da nam bude jasno poznata Tvoja ljubav prema nama. Molimo Te da nam se objaviš, pomogneš nam da osjetimo milost Tvoje prisutnosti.”

Hegseth je zahvalio Kristu za “nesebičnu ljubav koju je pokazao na križu” prije nego što je zaključio: “Još jednom hvala Hallowu za ovo partnerstvo tijekom korizme.”

“Amen”, rekao je Campos-Duffy.

Prema pisanju Huffington Posta, Fox News je na Pepelnicu emitirao prilog o aplikaciji Hallow u sponzorstvu s glumcem Markom Wahlbergom kao gostom.

Voditelji Fox Newsa već su izrazili svoju vjeru u eteru. Na primjer, u žestokom segmentu o predsjedniku Predstavničkog doma republikanske stranke Mikeu Johnsonu, koji je deklarirani kršćanin, voditeljica i bivša tajnica za tisak Bijele kuće Kayleigh McEnany rekla je: “Stvarno vjerujem da on misli da Bog vodi put — sve će se ovo shvatiti. ”

“Svima vani, molite se za njega kao našeg govornika”, rekao je suvoditelj Ainsley Earhardt o Johnsonu. “Naša zemlja sada stvarno treba Božje vodstvo.”

NAJNOVIJE!