Potresna priča o Viktoriji, bolesnoj djevojci koja živi u katastrofalnim uvjetima

Bolesna Viktorija (19) živi s ocem bez nogu u katastrofalnim uvjetima. Ako možete, pomozite im!

Ovo je naša Viktorija. Ima samo 19 godina. Zar to dijete ne zaslužuje sobu? Sobu u kojoj joj neće biti hladno.

Humanitarna udruga Dobra volja u subotu je na Facebooku objavila potresnu priču o Viktoriji, bolesnoj djevojci koja živi u katastrofalnim uvjetima.

Dnevno.hr je prenio njihovu objavu u cijelosti, kao i broj žiro-računa na koji možete uplatiti novac za pomoć ovoj nesretnoj obitelji.

SLAVONSKI BROD Muharem, otac Viktorije, je nažalost bez obje noge.Dvije i pol godine…

Objavljuje HU Dobra VoljaPetak, 8. veljače 2019.

“Muharem, otac Viktorije, je nažalost bez obje noge. Dvije i pol godine nije izašao iz ovog sobička. Možete si zamisliti da ste 10 dana u jednoj prostoriji. Ja ne mogu. To je oko 800 dana. Užas.

Ovo je naša Viktorija. Ima samo 19 godina. Zar to dijete ne zaslužuje sobu? Sobu u kojoj joj neće biti hladno.

Sobu koja će i po noći biti topla, jer se boje ložiti po noći da se ne daj Bože nešto zapali.
Zar nije žalosno da ljudi znaju kako žive i da nitko od onih koji bi trebali, neće mrdnuti prstom. Meni je to itekako žalosno. Prije 3-4 godine posjetio ih je gospodin, koji se trebao malo potruditi za svoje građane. Ali nije.

Da, donio je kavu i kekse. Možda čovjek ima problema s pamćenjem, pa je zaboravio na jednu obitelj, možda je zaboravio adresu, ako je nek nam se javi, ja ću mu reći gdje su, a tko zna koliko ih ima.

Ma bit ćemo uporni dok se napokon ne krene konkretno. Nema odustajanja. Sad ćemo biti još uporniji.”

Na silne komentare podrške i upite o načinima pomoći, udruga je odgovorila:

“Hvala Vam svima na porukama i komentarima. Ovo je naš broj računa gdje možete izvršiti uplate. Zbog zakona o zaštiti podataka, nismo u mogućnosti davati ničije osobne podatke.

Isto tako neki naši korisnici ne žele da se u javnost stavlja njihova adresa. U ovom slučaju, skupljamo isključivo za materijal i potrebe gradnje. Ne skupljamo odjeću, kućanske aparate niti namještaj. Jer nema smisla to sve stavljati u kuću koja je u ovakvom stanju. To ćemo sve naknadno.”