ISUS LIJEČI: Virusne bradavice kao rukom odnesene

Godinu dana liječila sam virusne bradavice, išla u bolnicu na spaljivanje hladnim sumporom, putovala u Mađarsku po posebne lijekove. Sve je bilo bezuspješno. Bradavice koje su se prvo pojavile na nožnom palcu samo su se još više širile po ostalim nožnim prstima, tabanima, a na kraju i po rukama.

Bila sam očajna. Sve skupa, borba je trajala nekoliko godina, a obećavajuća medicinska sredstva nisu pomogla.

Za to vrijeme Marija je bila na trećoj godini fakulteta. Pripremala se da četvrtu godinu pohađa u Londonu, ali su pri odluci hoće li ići ili ne virusne bradavice imale veliku ulogu. Pitala se kako će ih tamo liječiti s obzirom na plaćanje zdravstvenog osiguranja.

– Baš tih dana našla sam se na jednom molitvenom sastanku na kojem se posebno molilo za bolesne. Čula sam da su se tamo već dogodila neka čuda. Svi koji imaju zdravstveni problem bili su pozvani ustati, iznijeti Bogu problem i moliti za iscjeljenje.

Prema biblijskom običaju, oni koji su vodili sastanak pomazali su nas uljem u znak iscjeljenja. Vjerujem da sam tada čula kako mi Bog govori da ću točno za dva tjedna na fakultetu posvjedočiti da sam iscijeljena. Bio je petak. I stvarno, u petak, nakon dva tjedna, stajala sam pred kolegama na fakultetu. Bez ijedne bradavice.

NAJNOVIJE!