Snimka zaslona: Netflix

Netflix ima više od 220 milijuna pretplatnika diljem svijeta, a na ovoj platformi možete pronaći i neke kršćanske filmove.

U nastavku vam preporučujemo nekoliko vjerskih filmova koje možete pogledati na domaćem Netflixu ovog vikenda:

1. Snježno bratstvo (2024)

Iako ovaj film temeljen na istinitoj priči nije u suštini vjerski, u njemu se provlači snažna tematika o požrtvovnosti. Nakon što im se avion sruši u zabačenom dijelu Anda, preživjeli se udruže i postanu najbolja nada za opstanak jedni drugima dok se pokušavaju vratiti kući.

2. Plavo čudo (2021)

Kako bi skupili novac da spase sirotište, skrbnik i njegova djeca udruže se s otrcanim kapetanom broda radi prilike da pobijede u unosnom ribolovnom natjecanju.

3. Ljetni kamp (2021)

U ovom nadahnjujućem mjuziklu depresivni tinejdžer odluči riskirati i otići u ljetni kamp, gdje neočekivano pronađe ljubav, prijatelje i svoje mjesto pod suncem.

4. Come Sunday (2018)

Kriza vjere navodi poznatog fundamentalističkog propovjednika Carltona Pearsona na novi duhovni put koji ugrožava sve što mu je drago.

5. Athos (2016)

U ovom dokumentarcu iz 2016. godine filmaš dobije rijetku priliku da posjeti jedan od manastira na grčkom poluotoku Atos i dobije intimni uvid u svakodnevicu redovnika.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare