Vodoinstalater je snimljen kako pjeva na poslu – nije očekivao što će mu se dogoditi

Vodoinstalater je snimljen kako pjeva na poslu dok je popravljao toalet kod jednog klijenta. Nije očekivao što će mu se ubrzo dogoditi. 

Snovi su se ostvarili jednom vodoinstalateru kada je dobio priliku snimiti album nakon što je uhvaćen kako pjeva dok je klijentu popravljao toalet. 

Svatko ima snove, a većina ostane zaboravljena kada nastupi stvarnost i trese nas dok ne zaboravimo svoje snove. 49-godišnji Kev Crane radio je kao vodoinstalater proteklih 8 godina. Dok radi, Kev voli pjevati. Svako mjesto na kojem radi svoj vodoinstalaterski posao, on voli obogatiti svojih predivnim glasom. 

Tko bi mogao zamisliti da će njegova navika pjevanja na poslu dovesti do toga da napokon snimi album s izdavačkom kućom. Kada je nedavno radio na kupaonici Paula Conneallyja, Kev nije imao pojma da Paul ima izdavačku kuću. 

„Dobio sam poziv da odem pregledati neke kupaonice te sam otišao“, rekao je Kev, „Počeo sam raditi u Paulovoj kući, a volim pjevati dok radim. Jednu me je večer Paul pozvao u svoj dnevni boravak da popriča sa mnom o mom glasu.“ 

Kev je rekao: „Počeo sam mu govoriti da volim glazbu. Da sam prije bio u bendu i da sam napisao album iz hobija. Bio sam šokiran kada mi je rekao da ga želi čuti. U petak sam mu poslao album te sam mislio da se mogu u ponedjeljak vratiti na posao i nastaviti sređivati njegovu kupaonicu ako me do tada ne kontaktira.“ 

VIDI OVO: Vodoinstalater popravio starici (91) bojler, a račun ju je ostavio bez teksta

Najbolji trenutak u životu

Kev je iskusio najbolji trenutak u svom životu kada mu je Paul rekao da mu se jako sviđa njegov album te da želi s njim potpisati ugovor za snimanje albuma. 

„Poslao mi je neke pjesme te sam ostao bez riječi zbog njegovog umijeća pisanja i detalja u izvođenju zvukova koji su jako slični 80-ima, a ujedno i moderni“, podijelio je Paul. 

Paul je vlasnik New Reality Recordsa koji okuplja glazbenike iz Brazila, New Yorka i Engleske. Kev je bio oduševljen Paulovom ponudom. 

„Čini se nestvarno, nisam očekivao nešto takvo“, rekao je. 

Kev je prihvatio Paulovu ponudu iako je još uvijek radio na njegovoj kupaonici. 

„Nastavio sam raditi na njegovoj kući i u isto vrijeme sam snimao album u njegovom studiju – bilo je to nevjerojatno“, rekao je Kev. 

Vodoinstalater sada dovršava album

Kev je podijelio da je njegova supruga bila jednako uzbuđena svime što se dogodilo. 

„Moja je supruga bila potpuno preplavljena svime time, plakala je“, podijelio je Kev, „Bile su to dobre suze jer ona zna koja je moja strast.“  

Kev sada dovršava album ‘Why Can’t I Be You?’, a pjesme s njega puštaju se na Internet tjedan po tjedan, sve do Božića. Nakon toga Kev planira pisati glazbu za druge glazbenike. 

„Volio bih samo to raditi, ali trenutno idem polako“, rekao je Kev, „To je moj san. Ali ako završi idući tjedan, barem sam pokušao.“