Vozač je vidio bebu u automobilu, zgrozio se kada je shvatio što je majka napravila

Vozač je vidio nekoliko mjeseci staru bebu zaključanu u automobilu koju je majka ostavila dok je bila u kupovini.

Njezino ponašanje razbjesnilo je tiktokera koji je cijelu situaciju odlučio snimiti i zatim objaviti s apelom ostalim roditeljima da im takvo što nikad ne padne na pamet. U videu korisnik @freddyboi90 sjedi u automobilu i objašnjava što se točno događa.

“Izlazim iz kamioneta i začujem nešto. Kada sam prišao autu pokraj sebe, vidio sam dijete na stražnjem sjedalu. Gdje mu je roditelj? Samo ću sjediti ovdje i čekati dok se ne pojavi”, rekao je u snimci koja je ubrzo postala viralna i zaprepastila korisnike TikToka.

Upozoravamo na vulgarni jezik vozača:

@freddyboi90

#desmoines #fyp #parents

♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Ovo je nevjerojatno

”Ovo je nevjerojatno. Ja bih na tvom mjestu odmah pozvala policiju. I obavezno zapisala njezinu registraciju, više joj nikad takva glupost ne bi pala na pamet”, jedan je od mnogih komentara bijesnih ljudi koji nisu mogli vjerovati da bi netko uistinu mogao ostaviti bebu samu u automobilu i otići u kupovinu.

Na drugoj snimci objavljenoj kojih sat vremena kasnije, može se vidjeti majka djeteta koja ipak dolazi i brzo ulazi u automobil, pritom potpuno ignorirajući tiktokera koji ju je pokušavao upozoriti na pogrešku koju je napravila.

”Samo me izignorirala i otišla. Grozno”, napisao je kratko ispod drugog videa. I dok je većina komentatora bila na njegovoj strani, javila se jedna žena koja, kako objašnjava, smatra da su za ovakvo ponašanje odgovorne starije generacije koje su bez problema znale ostavljati djecu u automobilima dok su obavljale kupovinu ili imale neke druge obaveze.

NAJNOVIJE!