Ženu pokupio vozač Ubera
Snimka zaslona: YouTube

Ženu koja je bila na djevojačkoj večeri je pokupio vozač Ubera. Nije ni slutila kako će joj taj susret nakon devet mjeseci promijeniti život. 

Derek Northenscold vojni je časnik koji je odlučio voziti za Uber dok je čekao idući odlazak na teren. To bi bilo samo privremeno, a dalo bi mu posla dok ga ponovno ne budu zvali iz vojske.

No on nije znao da će mu se život promijeniti jednim pozivom koji mu je rekao da treba pokupiti ekipu s jedne djevojačke večeri. Nije mogao ni slutiti kakav će se niz događaja odviti.

Heather Nelson bila je jedna od žena sa djevojačke večeri. Zbog mučnine u vožnji, odlučila je sjediti na prednjem sjedalu taksija i ubrzo su ona i Derek razgovarali, smijali se, pa čak i koketirali.

Ponovni susret nakon 9 mjeseci

Derek je ostao profesionalan kroz cijelu vožnju, a kada su stigli na odredište pozdravio se s Heather. Nije ju pitao za broj telefona, iako je bio zainteresiran za nju. Kao i većina vožnji taksijem, Derek je mislio da je priča tu stala, no 9 mjeseci kasnije je shvatio da je bio u krivu.

Snimka zaslona: YouTube

Nakon 9 dugih mjeseci i Derek i Heather zaboravili su jedno na drugo, mislili su da se nikada više neće susresti. Tako je i bilo dok Derek nije ušao u jedan restoran na brzo pivo kada mu je za oko zapela jedna plava djevojka. To je bila Heather.

Ne možemo znati gdje će nas Ljubav pronaći

Znao je da ne smije dopustiti da mu prilika pobjegne iz ruke pa je pristupio Heather i upitao ju „Jesi li ti s djevojačke večeri uzela Uber taksi?“ na što ga je Heather sumnjičavo pogledala. Odjednom ga se sjetila a Derek je ponudio da popiju piće. Heather je pristala ne sumnjajući da će ih njegov poziv odvesti do predivne ljubavne priče.

Na kraju se udala za njega a to je dovelo do priče u videu, što još jednom dokazuje da ne možemo znati gdje će nas sve ljubav pronaći.