Zagovornica pobačaja je počela plakati kada je čula istinu o Bogu

Zagovornica pobačaja je počela plakati kada je čula propovjednikove riječi. Nadamo se da je promijenila mišljenje. 

Kršćanski misionar Ray Comfort provodi svoje vrijeme propovijedajući nevjernicima. Jedna mlada žena koju je upoznao dok je dijelio evanđelje je bila za izbor kada je riječ o pobačaju. U razgovoru ju je Ray zamolio za mišljenje o pobačaju. 

Ona je rekla: „Vjerujem u rani pobačaj. Osjećam da svaka žena ima pravo izabrati što hoće. To je njezino tijelo. Ponekad se ljudima dogode loše okolnosti iz kojih ne mogu drugačije izaći“. 

Ray je tada postavio kontroverzno pitanje. Pitao ju je kako bi dijete trebalo biti ubijeno kada je trudnoća već odmaknula. Djevojka je rekla da ne zna. 

VIDI OVO: 10 razloga zašto je pogrešno uzeti život nerođenog djeteta

Ray je objasnio: „To se vraća na činjenicu da mnogi imaju svoju sliku Boga. Boga koji kaže da je u redu ubiti dijete u utrobi, najsigurnijem mjestu, ženinoj utrobi. Zlo je reći da je to u redu, da je u redu ubiti to dijete“. 

Također, mnoge žene koje su oštre zagovornice pobačaja i odabira pobačaja su i same imale pobačaj te se pokušavaju nositi s time ili opravdati svoje odluke. Često osjećaju krivnju. Prije kraja razgovora Ray ju je upitao: „Jeste li ikada imali suicidalnih misli? Ili ste se pokušali ubiti?“. 

Tada je mlada žena počela plakati te je ostala bez riječi. On joj je dao knjigu „The Final Curtain“ u nadi da će joj dati nadu kada se nalazi u tami. Dok je brisala suze, mlada je žena prihvatila njegov dar.