Žena srela oca nakon 40 godina – on nije ni znao da ona postoji

Žena je srela svog oca prvi put u životu nakon 40 godina potrage, a on nije ni znao da ona postoji.  

Nedugo prije Dana očeva 2017. godine, Jyll Justamond, 40, je zagrlila svog oca prvi put u životu. Provela je sve te godine želeći to učiniti, a on nije ni znao da ima kćer. 

Jyll je provela godine i godine tražeći svog oca nakon što je saznala da su ju zapravo odgojili baka i djed za koje je ona mislila da su joj roditelji. 

Podijelila je: „Moja biološka majka imala je 18 godina kada me je rodila, i iz nekog razloga je osjećala kao da nije sposobna ili dovoljno stara da me sama odgaja. Pitala je svoju mamu i poočima da me odgajaju te nisam znala da nisam njihovo dijete. Saznala sam kada sam imala 10 godina“. 

Odrasla je misleći da joj je biološka majka zapravo polusestra. No, njih dvije nisu imale previše kontakta. 

Jyll je dodala: „Bilo je bizarno te sam ju pokušala kontaktirati i nekako uspostaviti vezu s njom kada sam saznala, ali ona nije bila spremna ili voljna za to u to vrijeme“. 

Jyllina majka Linda nije imala previše informacija o njezinom biološkom ocu. 

„Rekla mi je da je to možda neki muškarac Al. Rekla je: ‘Kada sam ga upoznala bio je konobar u baru Neary’s i bila je to veza na jednu noć’. To je sve što sam dobila, ime čovjeka i ime bara. I to da je bio Talijan“, rekla je Jyll. 

Pronašla je jednog muškarca koji je mogao biti Al, ali je test pokazao suprotno. 

Kada je napunila 40, Jyll je odlučila još jednom pokušati, ali preko društvenih mreža. 

Neary’s više nije postojao, ali je postojala grupa posvećena gradu gdje je bio taj bar. Netko u toj grupi je rekao da treba kontaktirati bivšeg vlasnika bara, Dona Nearyja. 

Ona ga je kontaktirala i pitala sjeća li se nekog konobara iz 1976. godine. Na svu sreću, on joj je dao ime Al Annuunziata. 

Njezina majka je inzistirala da on nije otac, ali je Annunziata uvijek imao neki osjećaj da mu ona nešto krije. 

Rekao je: „Nismo bili u vezi, nego smo se samo, valjda, našli. Sve me je ove godine to jako mučilo. No kada ste mladi, nekako sve gledate drugačije. Ja sam joj tada odlučio vjerovati da ja nisam otac“. 

Susret kćeri i oca
Snimka zaslona: YouTube

Kada je Annunziata dobio Jyllinu poruku prihvatio je test očinstva koji je došao 99% pozitivan. Oboje su bili presretni. 

Jyll je rekla: „Nisam nikada upoznala veseliju osobu. On je bio tako uzbuđen, rekao je da se osjeća kao novi otac“. 

Odlučili su se naći u New Jerseyu, prije Dana očeva. Kamere su zabilježile njihov prvi susret. 

Novi je otac bio tako uzbuđen, pojavio se s mnogo balona i darovima za svoju „novu“ 40-godišnju kćer. 

Odmah su se zagrlili i počeli dijeliti jedno s drugim sve što im se događalo tijekom proteklih 40 godina. 

„Zaista je nevjerojatno kada nekoga niste odgojili, a ta je osoba tako slična vama“, rekao je Al, „Ona je jako draga i dobra žena. Ovo je samo početak. Nikada ju neću pustiti iz svog života“.