Zaljubljeni muškarac
Foto: Unsplash

Zaljubljeni muškarac pokazuje određene znakove. U ovom tekstu doznajte kako se ponaša muškarac koji vas istinski voli.

Muškarci i žene pokazuju ljubav i naklonost na različite načine, ne računajući rijetkog ultra osjetljivog muškarca. Dakle, ljubav ponekad može biti zbunjujuća za ženu.

To je zato što je istina da muškarci i žene različito razmišljaju.

”Jučer je bio najfiniji mladić na svijetu, a danas je potpuni kreten. Jednostavno ne razumijem”, uobičajena je, legitimna izjava, koja se previše često čuje od žena. To je zato što su muškarci samo ljudi, pa i njihove emocije mogu ići gore dolje. To ne znači da vas ne vole. Važan dio je da ono što muškarac kaže i učini mora biti usklađeno.

Zaljubljeni muškarac, i pored navedenog, pokazuje na van uobičajeni skup ponašanja kojim pokazuju svoju ljubav prema ženi.

Kako se ponaša zaljubljeni muškarac? Ovi znakovi će ga odati:

1. Zaljubljeni muškarac te sluša (i to iskreno!)

Žene generalno slušaju mnogo bolje od muškaraca. Da budem iskren, neki muškarci imaju apsolutno grozne vještine slušanja.

Zanimljiva je činjenica da će se muškarci uvijek fokusirati na stvari koje ih zanimaju. Dakle, kada vas muškarac ne samo čuje, već aktivno obraća pozornost i inteligentno reagira – vještina koja se zove aktivno slušanje – slobodno možete vjerovati da je očaran vama.

VIDI OVO: Istinska ljubav ili prolazna zaluđenost: Kako prepoznati razliku?

2. Zaljubljeni muškarac se ne boji žrtvovati za ženu koju voli

Činjenje osobnih žrtava mnogo je lakše kad to činimo za osobu koju volimo. U stvari, zaljubljeni muškarac osjećat će ogroman nemir pri pomisli da je njegova žena nesretna – posebno ako nešto može učiniti u vezi toga.

Kao takvo, žrtvovanje za tvoju sreću jedan je od načina da muškarac pokaže svoju ljubav. On će vas gotovo uvijek staviti na prvo mjesto, čak i ako to znači promjenu njegovih planova ili izlazak iz zone udobnosti.

3. Zaljubljeni muškarac pokazuje ranjivost

Muškarci su muškarci, oprezni smo u prikazivanju bilo kojeg ponašanja koje drugi mogu shvatiti kao slabost. Međutim, prilikom zaljubljenosti ovaj duboko usađen stav često propadne – i nije ih briga.

Ako je mušarac zaljubljen, daleko mu je ugodnije da se osjeća i ponaša ranjivo. Ranjivost će sigurno imati nekoliko pojavljivanja u vezi – posebno ako je nasamo s osobom do koje mu je stalo.

Zaljubljeni muškarac - znakovi
Foto: Unsplash

4. On voli kako izgledate, čak i u najgorim danima

Sjećate se koliko smo truda uložili u to da najbolje izgledamo tijekom tih prvih ljubavnih sastanaka? Naravno. Svi mi želimo izgledati i osjećati se dobro prilikom susreta s potencijalnim partnerom.

Onda dođe stalna veza. Kako više vremena provodimo jedno s drugim, nivo udobnosti raste, a naša potreba da impresioniramo naglo opada. Slobodni smo da hodamo u pidžami, zaprljamo majice i odustajemo od gela za kosu.

Kada muškarac nekoga voli, mislit će da žena izgleda prelijepo bez obzira na situaciju.

VIDI OVO: Kako vratiti zaljubljenost u svog supružnika?

5. Zaljubljeni muškarac je ponosan na vas (i ne boji se to pokazati).

Zaljubljeni muškarac se neće sramiti pokazati koliko je ponosan na vas.

Bez obzira jeste li fantastična majka, marljiva radnica ili ostvarujete svoje ciljeve, možete biti sigurni da vaši napori neće proći nezapaženo. U stvari, sve divne stvari koje ste učinili i na kojima radite donose nam veliku količinu ponosa i radosti.

Na sličnu temu, zaljubljeni muškarci nisu (previše) uznemireni zbog poraza od žena. Ako ste oboje natjecateljski tipovi, on će se vjerojatno osjećati malo manje pogođenim nakon brzog poraza!

6. On se bori za vas i bori se s vama!

Ako vas muškarac voli i ako se emocionalno ulaže u svoju vezu, pokrenut će „borbu“ da vas ne izgubi; čak i ako to znači borbu s ženom koju voli.

Zašto? Jer se boje. Muškarci vas vole i najmanja prijetnja odnosu je ekvivalent udarcu u trbuh. Ako se bore s tom svrhom na umu, žele učiti da stvari funkcioniraju i da pokažu svoju posvećenost.

VIDI OVO: Je li moja ljubav prava ili sam se samo zaljubio/la?

7. Zaljubljeni muškarac poštuje vaše prijatelje i obitelj.

Ako zaljubljeni muškarac zna da vam je netko važan, oni će automatski postati važni i njemu.

Iako mu se ne mora svidjeti netko od članova obitelji (vidi: „zetovi i muž“) ili neka od vaših ratobornih prijateljica, to će prešutjeti jer zna koliko vam to znači.

Zaljubljeni muškarac može biti jedno, a istinska ljubav prema vama drugo. Iako je zaljubljenost dobar znak, prije svega trebate preispitati njegove iskrene namjere prema vama. Najveći prioritet treba biti njegov odnos s Bogom.