Zaposlenik restorana je sreo gladnog beskućnika, nije znao da je netko sve promatrao

Zaposlenik restorana brze prehrane je nahranio gladnog beskućnika koji je imao samo 50 centi. Nije znao da je netko sve promatrao.

Zaposlenik Burger Kinda, Matthew Resendez, radio je svoju uobičajenu smjenu kada je u restoran ušao beskućnik i prišao mu. Beskućnik je sa sobom imao samo 50 centi tako da je pitao što može kupiti s tim novcem.

Kada ga je Matthew čuo, odmah je znao da mu treba pomoći. Pitao je beskućnika što bi naručio da novac nije u pitanju.

Beskućnik mu je rekao, a Matthew mu je platio obrok te je sjeo s njim kako ne bi morao sam jesti.

Matthewova majka, Michelle, na Facebooku je objavila da je jako „ponosna“ u tom trenu te je prenijela djelo svog sina svojim pratiteljima.

„Trenutak ponosa! Matthew je ovu večer radio te je u restoran ušao beskućnik sa 50 centi i pitao ga što može kupiti. Matthew ga je pitao što bi naručio da novac nije u pitanju, a muškarac je rekao da bi uzeo bilo što samo da ne bude gladan.

Tako da mu je Matthew pripremio obilan obrok te ga je sam platio. Rekao mu je da sjedne i opusti se. Priča je tamo mogla završiti, ali je jedna žena vidjela djelo mojega sina.

Ne samo da je napisala poruku tvrtki da znaju kako divnog zaposlenika imaju nego mu je ostavila i veliku napojnicu. Jako sam ponosna što sam njegova majka te sam jako sretna što sam igrala ulogu u njegovom odgoju“, napisala je Michelle.

Njegovo srce je zaista puno ljubavi i dobrote.