Zaražena majka uputila upozoravajuću poruku cijelom svijetu

Britanka zaražena koronavirusom snimila je video poruku s odjela intenzivne njege kako bi ukazala ljudima da “ne riskiraju” i na sve načine izbjegnu ovu bolest.

Tara Jane Langston (39), inače majka dvoje djece, nalazi se u bolnici Hilingdon u Zapadnom Londonu i preklinje ljude da se ne šale kada je u pitanju koronavirus.

– Imam osjećaj kao da imam staklo u plućima. Na intenzivnoj sam njezi i ne mogu disati bez aparata. Zapravo sam sada 10 puta bolje kako sam se osjećala. Izgubila sam pojam o vremenu i o danima. Ako je netko pušač, ostavite cigarete, jer će vam biti potrebna nova pluća – kazala je Lengston na video snimci.

Apelira na ljude da ne riskiraju i eventualno budu zaraženi koronavirusom

– Svaki dah je borba. Užasan je osjećaj i ne bih htjela opet prolaziti kroz ovo. Bila sam bolesna pet dana, pošto su me odveli u bolnicu. Prvobitno su mi rekli da imam upalu pluća i dali su mi antibiotike, kao i ibuprofen i paracetamol. Uzimala sam osam ibuprofena dnevno, a liječnici sada misle da je to pogoršalo situaciju – kaže Tara opisujući svoje iskustvo.

VIDI OVO: Doktor otkrio 10 mitova o koronavirusu: Pamet u glavu!

Preklinje ljude da ostanu u samoizalaciji

Majka dvoje djece preklinje ljude da ostanu i samozolaciji, ističući da je to “jedini način”.

– Razumijem ljude i njihovo razmišljanje, jer sam i ja mislila da je sve ovo budalaština i kako se samo diže tenzija dok nisam dobila koronavirus. Ne želim više nikada ovo iskusiti. Moja priča treba biti upozorenje, morate ovu situaciju shvatiti vrlo ozbiljno – rekla je ona.

Upozoravamo na vulgaran jezik u videu! 

NAJNOVIJE!