Policajci su zaustavili ženu zbog prometnog prekršaja, a onda su u kombiju otkrili nešto zastrašujuće

Kada su policajci Parrish i Flannel iz Detroita zaustavili ženu zbog prometnog prekršaja, nisu imali pojma da je učinila nešto daleko gore.

Sve je počelo kada su četvero braće i sestara od 6 do 11 godina išli uobičajenim putem do škole. Žena u velikom kombiju ih je primijetila, zaustavila se i namamila najmlađe dijete da uđe u njezino vozilo. Starija djeca su brzo krenula za njime kako bi zaštitili svog mlađeg brata, ali su uskoro i oni bili oteti.

Otmicu je snimila obližnja Ringova kamera, ali inače nije bilo nikoga da vidi što se dogodilo. Ne zna se koliko bi daleko otmičarka da je prošla nezapaženo, ali, na sreću, pogriješila je prošavši kroz crveno svjetlo.

“Jesu li ovo vaša djeca?”

Neki bi možda smatrali da je interakcija između žene i policajaca bila prilično normalna, ali policajci Parish i Flannel rekli su da su osjećali kao da nešto jednostavno nije u redu. Stoga su joj počeli postavljati pitanja koja obično ne bi postavljali, počevši s: “Jesu li ovo vaša djeca?”

“Iako je žena na pitanje rekla ‘da’, djeca su u isto vrijeme odmahnula glavom ‘ne'” objasnio je šef policije u Detroitu James White.

Policajci su ženu izveli iz auta i svako dijete pitali je li ju poznaje. Svi su odgovorili s “ne”. To je bilo dovoljno da uhite vozačicu.

Budući da je uhićenje izvršeno, djeca ne prestaju zahvaljivati policajcima što su im spasili živote.