NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena čudesno ozdravila od raka nakon molitve na bogoslužju

Žena čudesno ozdravila od raka nakon molitve na bogoslužju

Stanice raka izjedale su same sebe sve dok u Karlienom tijelu više nije bilo raka. Hvala Bogu!

Žena koja je prisustvovala redovnom nedjeljnom bogoslužju u crkvi nije bila svjesna da će joj se život toga dana promijeniti. Čudesno je ozdravila od raka!

Karlie se prisjetila: “Prošle godine sam išla u Life Center Harrisburg i čula Seana kako propovijeda. Molio se nada mnom za ozdravljenje, jer mi je dijagnosticiran rak.”

U Ivanu 14, 12-14, Isus je obećao: “Zaista, zaista, kažem vam: Tko vjeruje u mene, činit će djela koja ja činim; da veća će od njih činiti jer ja odlazim Ocu. I što god zaištete u moje ime, učinit ću, da se proslavi Otac u Sinu. Ako me što zaištete u moje ime, učinit ću.”

Zaista, kada je tražila molitvu za ozdravljenje, dobila je odgovor.

Čudesno izliječena od raka

“Kad su izrezali komadić, patolog je rekao da je sam sebe jeo; tkivo je izjedalo samo sebe. I nije ostala nijedna stanica raka. Potpuno sam ozdravila”, rekla je. Stanice raka izjedale su same sebe sve dok u Karlienom tijelu više nije bilo raka. Hvala Bogu!

Dok je govorila o svom čudesnom iscjeljenju, Sean je stajao pokraj nje i nije mogao a da ne slavi Boga za ono što je učinio. Zatim su se pomolili za gledatelje i sve one koji imaju rak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sean smith🔹 (@revseansmith)

Iscjeljujuće svjedočanstvo

“Ovo je sjajno čudesno SVJEDOČANSTVO O ISCJELJENJU … Zapravo sam molio za Karlie u Pennsylvaniji na službi…. Došla je na naš sastanak u New Jerseyju ovaj vikend i dala nam novosti. Provjerite što je Isus učinio u Karlienom životu… Prije mnogo godina izgubio sam baku od raka, a posebno sam blagoslovljen kad vidim Isusa kako donosi ovakvu vrstu čuda u nečiji život!”, rekao je Sean u opisu vida na Instagramu.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare