Žena znak od Boga suprug izliječen

Prije 10 godina su Toni i David Espinoza iz Teksasa primili jako loše vijesti o Davidovom zdravlju koje nitko ne bi poželio svojim voljenima. Liječnici su im rekli da njegovo srce radi samo sa 10% snage te da će preminuti ako ne dobije novo srce.

„Liječnici su rekli da ako ne budem dobio novo srce što prije, vjerojatno ću umrijeti“, rekao je David, „DeBakey institut za srca nam je dao nadu, ali ne i garanciju. Rekli su nam da je lista za transplantaciju jako velika te da možda neću na vrijeme doći na vrh liste.“

Tada je njegova supruga Toni odlučila pomoć potražiti u crkvi i među obitelji i prijateljima. Molila ih je da se mole za Davida da dobije novo srce. No zbog nečeg je imala osjećaj kao da ta molitva ne valja. Uskoro je Toni bila uvjerena da mora promijeniti način na koji se molila jer je netko morao umrijeti kako bi njezin suprug David dobio novo srce, piše Godupdates.

Supruga je promijenila molitvu i zamolila za znak

Nakon što je to shvatila, Toni je promijenila svoje razmišljanje te je počela drugačije moliti. Molila je Boga da potpuno izliječi njezinog supruga. Ujedno Ga je zamolila da joj pošalje nekakav znak.

Tražila Ga je da joj pokaže da će odgovoriti na njezinu molitvu tako što će poslati snijeg u Teksas na Božić. Bio je samo jedan problem s Tonijevom molitvom – u McAllenu, Teksas, koji je samo nekoliko kilometara udaljen od granice s Meksikom, nikada nije padao snijeg na Božić. Zapravo, na tom području nije bilo niti malo snijega punih 109 godina.

No Toni se nastavila moliti, a Bog je odgovorio na njezin zahtjev.

Na Badnjak, u 23:45, u McAllenu je počeo padati snijeg. Nastavio je padati do božićnog jutra kada ga je napadalo nekoliko centimetara.

David se sjeća reakcije svoje supruge na to božićno čudo. „Istrčala je vam i pogledala prema gore, sve što je mogla reći bilo je: ‘Hvala ti, Gospodine! Hvala ti, Gospodine!’ Znala je da će moje srce biti izliječeno.“

Tri tjedna kasnije David je išao na pregled srca te je potpuno iznenadio liječnike. David je rekao da je nakon pregleda dobio nevjerojatne vijesti: „Liječnici su pogledali u rezultate pregleda te su mi rekli: ‘Davide, ne možemo ovo objasniti, ali ti ćeš biti živ još jako, jako dugo.’“

 

Zahvaljujući molitvi, snažnoj vjeri i Božjoj moći, David je još uvijek zdrav. Odlično se osjeća gotovo deset godina nakon tog čudesnog Božića.