Žena iz Sirije pala na koljena kada joj je Isus ispunio san koji je sanjala šest dana

Sirijski grad Aleppo je i dalje pod bombardiranjem i pod velikim nasiljem, no kršćanski misionari usprkos tome dijele evanđelje s ljudima koji se još nalaze tamo.

Jedna majka je iznova i iznova tijekom šest dana sanjala isti san u kojem su ju posjetili misionari i dijelili s njom evanđelje, piše Christian Aid Mission.

“Sedmoga dana jedna od naših ekipa je išla u kućne posjete i odlučila je posjetiti novu kuću,” izjavio je jedan direktor misionarske službe u Siriji. “Njih troje je sjelo kod te žene u kuću da obave kratku posjetu, ali kada su otvorili svoju Bibliju ona je odmah pala na koljena.”

Kada su joj se muž i djeca vratili kući podijelila je s njima svoj san, a misionari su sa cijelom obitelji podijelili poruku o Kristovoj smrti i uskrsnuću nakon čega su i oni prigrlili vjeru te sada prolaze učeništvo.

Direktor misije je rekao da su nativni službenici od početka godine uspjeli krstiti 230 ljudi. “Lokalni službenici evanđelja su obavili predivan posao među svojim ljudima, bolje nego bilo koja služba koju vode stranci,” izjavio je. “Zato potpuno vjerujem da bismo trebali poduprijeti lokalnu crkvu da napreduje.”

Ljudi nalaze Krista usred velikih civilnih nereda obilježenih pomanjkanjem hrane, vode, goriva i ostalih potrepština osnovnih za preživljavanje. Procjenjuje se da je 27 000 do 30 000 kršćana napustilo Aleppo, a oni koji su ostali siromašni su i nezaposleni.