Žena je 6 godina trpjela bolove u trbuhu, liječnici su konačno otkrili bizaran uzrok

Jeste li ikada slučajno progutali nešto čudno? Djeca često trpaju u usta sve što im se nađe pod rukom, a na sreću operacija je rijetko potrebna.

Jedna žena iz Velike Britanije nije bila te sreće. Neimenovanoj pacijentici dijagnosticirana je Chronova bolest nakon što je imala bolne simptome zbog kojih je imala velike probleme. No pravi je uzrok njezinoj agoniji bio nešto dosad neviđeno…

Nakon što su probali sve moguće načine liječenja Chronove bolesti, ali bez ikakvog uspjeha, njezin je liječnik odlučio otvoriti njezin trbuh i pronaći uzrok.

Tada su kirurzi otkrili ogromnu upalu i dva komada plastike na kojima piše „Heinz“. Bilo je jasno da je slučajno progutala komad paketa Heinz kečapa koji je zapeo u njezinom tankom crijevu.

Službena dijagnoza glasi: „Ovaj slučaj ukazuje da je upala u tankom crijevu uzrokovana probavljanjem stranog tijela koje je imitiralo Chronovu bolest.

Koliko nam je poznato, ovo je prvi izvještaj o sintetičkom pakiranju koje je uzrokovalo puknuće na crijevnom kanalu i imitiralo Chronovu bolest“.

Jednostavnije rečeno, ovo je prvi poznati slučaj da je netko progutao paket Heinz kečapa koji je toliko zapeo u probavnom sustavu da je uzrokovao simptome koji sliče na bolest!

Liječnici su objasnili da su simptomi pacijenta nestali nakon što je strano tijelo uklonjeno, i da se ona vratila normalnom životu bez problema u stomaku.

Pogledajte detalje ovog bizarnog slučaja u videu u prilogu.