Žena je u toaletu restorana našla prestavljenu djevojčicu – njezino dobro djelo je oduševilo Internet

Za malenu djecu, glasni i natrpani javni zahodi mogu biti vrlo strašni. Tiffany Miller je pokušavala uvjeriti svoju trogodišnju kćer da se ne treba bojati toaleta u McDonaldsu. No djevojčica je bila prestravljena.

Na Tiffanyno iznenađenje, njihov je razgovor čula žena koja je ponudila ohrabrenje na vrlo poseban način. Njezina dobrota u zahodu McDonaldsa je jako puno značila djevojčici i njezinoj mami.

Nepoznata žena izlazi im u susret

Tiffanyna 3-godišnja djevojčica ju je pokušavala uvjeriti da može „izdržati“ do dolaska kući, no iskusna je mama znala da to baš nije lako. To je bitka s kojom se mnogi roditelji mogu poistovjetiti. Kada je draga gospođa odlučila pomoći, mama joj je bila jako zahvalna.

No Tiffany nije imala priliku upoznati tu dobru gospođu koja joj je pomogla, pa je podijelila njezino dobro djelo na Facebook-u.

Tiffany je napisala:

„Ženi u zahodu McDonaldsa u Salini:

Čuli ste me kada sam razgovarala sa svojom trogodišnjom kćeri.

Čuli ste kako joj govorim da nas čeka duga vožnja kući i da treba otići na toalet. Čuli ste da mi je rekla da se boji jer će se voda sama pustiti dok ona bude sjedila na toaletu. Nisam ju mogla uvjeriti da ću se pobrinuti da se to ne dogodi. Obećala mi je da može izdržati i da neće piškiti u autu.

Tada ste vi uskočili. Rekli ste joj da ćete joj dati narukvicu ako ode na toalet za svoju mamu. Ona se oraspoložila i pristala. Okrenula sam se da ju brzo stavim na toalet (prije nego se predomisli). Rekli ste joj da će ju narukvica čekati na pultu kada izađe iz toaleta. Okrenula sam se da vam zahvalim, ali već ste otišli.

Kada smo izašle dočekala nas je narukvica i mala Snickers čokoladica.

Njezine su se oči ozarile kada je stavila narukvicu nakon toaleta.

Sretno smo stigli kući u Wichitu, ona sada spava pokraj mene, a narukvica joj je još uvijek na ruci.

Hvala vam na dobroti! Htjela sam vam uživo zahvaliti, ali možda ćete ovo pročitati. Ako ne, nadam se da će ova poruka inspirirati druge da budu dobri kao i vi.

Uz svo poštovanje,

Zahvalna Majka.“

Nije li predivno kako Bog pošalje svoje anđele na pravo mjesto u pravo vrijeme? Maleno dobro djelo može puno pomoći, pogotovo kada netko pokušava uvjeriti 3-godišnjakinju da ide na toalet.

„Srdačno se ljubite pravim bratoljubljem! Pretječite jedni druge poštovanjem!“ (Rimljanima 12,10).