Žena bila mrtva 27 minuta
Foto: Facebook/Unsplash

Tina Hines doživjela je srčani zastoj u veljači 2018. nakon čega je pala na tlo. Nije reagirala, a da bi joj spasio život njezin suprug Brian pokušao ju je oživjeti. Izvodio je CPR i dvaput je uspio oživjeti suprugu.

Međutim, na putu do bolnice Tinu su doktori nekoliko puta oživljavali i umrla je na ukupno 27 minuta. Kada je konačno stigla u bolnicu, liječnici su šest puta upotrijebili defibrilator i vratili je u život.

Nakon što se probudila iz inducirane kome, napisala je poruku na kojoj je pisalo “stvarno je” i kimnula prema nebu.

Kada se konačno probudila i došla k sebi, opisala je što je točno vidjela “s druge strane”. Ono što je doživjela zaprepastilo ju je.

Isus je stajao ondje raširenih ruku

– Nevjerojatan odmor i spokoj onoga što sam doživjela bio je Isus koji je stajao ondje raširenih ruku. A odmah iza Isusa koji je stajao bila je ta nevjerojatna svjetlost – ispričala je za mrežu CBN.

– Bilo je tako stvarno, boje su bile tako žive – rekla je. Liječnici su bili zbunjeni njezinim slučajem jer su isprva njezinom suprugu Brianu rekli da možda pati od ozljeda mozga. No, samo dan kasnije njezini su se vitalni znakovi vratili u normalu.

Žena mrtva 27 minuta
Foto: Facebook

VIDI OVO: Jesu li iskustva bliske smrti stvarna?

Iskustvo bliske smrti klasificira se kao iskustvo koje mijenja život i može se dogoditi u ekstremnim uvjetima u kojima ne bi trebalo biti moguće osjetilno iskustvo, tvrde liječnici sa Sveučilišta u Virginiji.

Ta stanja mogu uključivati ​​traumu, prestanak moždane aktivnosti, duboku opću anesteziju ili srčani zastoj, rekli su. Ovakva iskustva se mogu razlikovati od osobe do osobe i u mnogim slučajevima stručnjaci kažu da će se pacijenti koji dožive iskustvo bliske smrti osjećati vrlo ugodno i bez boli.

Ljudi mogu osjetiti kako “napuštaju tijelo”

Također mogu osjetiti da “napuštaju tijelo”, a neki mogu vidjeti svoje fizičko tijelo dok lebde iznad njega. Drugi pak mogu doživjeti da im um radi jasnije i brže nego inače.

Iskustva bliske smrti klasificiraju se kao rijetka, ali jedna je žena nedavno otkrila da je provela pet godina u raju kada je umrla na 14 minuta 2001. godine.

Doktorica Linda Kramer rekla je da se osjećala kao da je u “drugom svijetu” dok su bolničari hitali da je spase. Nakon što su je reanimirali, mogla se sjetiti da je “bila u raju” pet godina, i rekla je da je vidjela planinski lanac koji je 30.000 puta viši od Mount Everesta.

U međuvremenu, drugi su tvrdili da su posjetili pakao, uključujući čovjeka po imenu Bill Wiese. On je 1998. umro na 23 minute i tvrdi da je “odvučen u dubine pakla” gdje je vidio “jamu gorućih tijela”.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare