NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena koja je preživjela rak rodila je čudesnog sina 22 godine nakon...

Žena koja je preživjela rak rodila je čudesnog sina 22 godine nakon dijagnoze

"Presretni smo zbog ovog malog života koji je pravo čudo u našim rukama."

Žena koja je preživjela rak rodila je čudesnog sina 22 godine nakon dijagnoze i nakon što su joj rekli da možda neće moći zatrudnjeti.

Kada je Victoria Dawn Norris imala osam godina, dijagnosticiran joj je rak u četvrtom stadiju i davali su joj samo 20% šanse da preživi.

Prošla je kroz godine medicinskih tretmana koji su doveli do male šanse za rađanje djece. Cijela njezina obitelj i ljudi oko nje čvrsto su stajali u vjeri u Boga i vjerovali da će se čudo dogoditi.

U rujnu 2018., 17 godina nakon dijagnoze, na Instagramu je posvjedočila o čudu koje je Bog učinio za nju! Bog joj je izliječio rak!

“Danas sam ovdje da vam kažem o tome! Bog je TAKO DOBAR. Jako sam zahvalna na mirnim rukama liječnika i onima koji su dali svoje živote kako bi pružili medicinska rješenja onima koji pate”, napisala je Victoria.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Norris (@victorydawn)

Čudesni sin

Bog je učinio čuda ne samo u njezinu zdravlju nego i u njezinoj obitelji! Victoria je nedavno objavila da su ona i njezin suprug Bret dobili svog čudesnog sina Charlieja Maca. Unatoč tome što joj je rečeno da ne može roditi dijete, Bog je ipak uslišio njihove molitve.

“Presretni smo zbog ovog malog života koji je pravo čudo u našim rukama. Bog je vjeran!! Hvala vam na molitvama, ljubavi i brizi onih koji su bili na ovom putu s nama. Za to je doista potrebno selo”, posvjedočila je Victoria.

“Ako vam danas treba napredak u bilo kojem području vašeg života – ohrabrite se! Nije gotovo i ništa nije nemoguće.”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare