Žena koja je visjela s mosta
Snimka zaslona: X

Žena koja je doživjela prometnu nesreću te je 40 minuta visjela s mosta u polukamionu sada zahvaljuje Bogu što je odgovorio na njene molitve.

Nedavno objavljena snimka kontrolne kamere nesreće u kojoj je masivni polukamion visio s mosta ranije ove godine postala je viralna – i to s dobrim razlogom.

Šokantna snimka sudara četiri vozila u Kentuckyju, koja se dogodila 1. ožujka na Clark Memorial Bridgeu u Louisvilleu, Kentucky, apsolutno je zastrašujuća.

Nesreća se navodno dogodila nakon što je Trevor W. Branham (33) izgubio kontrolu nad svojim vozilom, prešao u pogrešne trake, udario u drugi automobil, a zatim udario u dotični polukamion.

Sydney Thomas (26) vozila je polukamion, koji je sletio s mosta i visio s njega.

Hvala Bogu, žena nije ozlijeđena u nevjerojatnom događaju. Ovaj je tjedan progovorila o tome što se tog dana dogodilo te kako vjeruje da je Bog čuo njezine molitve i odgovorio na njih.

“Ponekad se moliš misleći da Bog ne sluša”, rekla je za WHAS-TV. “Ali On je bio tamo tog dana.”

Njezin otac, Marc Thomas, rekao je za novinsku kuću da i on vjeruje da je Bog pazio na nju.

“Nije me baš pogodilo sve dok nisam pogledao udesno i vidio to vozilo kako visi u zraku”, rekao je. “To [spašavanje] nije bilo ništa drugo nego Bog koji se pokazao.”

Žena je 40 minuta visjela s mosta

Sydney Thomas objasnila je što je navelo kamion da sleti s mosta, primijetivši da je ovjes na vozilu popustio i da je izgubila potpunu kontrolu – šokantan užas koji ju je ostavio da visi 9 metara iznad rijeke Ohio.

“Kada sam prošla kroz ogradu, pomislila sam: ‘Vau, ovo je lud način za umrijeti’”, rekla je, istaknuvši da je doista vjerovala da će njezin život doći kraju.

Sidney je visjela 40 minuta dok vatrogasci nisu uspjeli upotrijebiti dizalicu da podignu nekoga dolje kako bi došli do nje. Ostala je mirna cijelo vrijeme, bojeći se da bi se kamion pomaknuo te pao u vodu.

Vatrogasac iz Louisvillea Bryce Carden ubrzo se pojavio na njezinom prozoru u zraku privezan za pojas te je visio s dizalice. Pitao je može li se moliti s njom – i njih dvoje su nastavili zazivati ​​Gospodina.

“Puno se molila”, rekao je Carden. “I molio sam s njom.”

Na kraju je Sidney spasio vatrogasac i izvukao je iz kamiona.

Iako ne planira više nikada putovati Clarkovim memorijalnim mostom, zahvalila je Bogu što ju je spasio i obećala je da je neće uhvatiti strah.

“Bog me ima ovdje s razlogom i moram ispuniti svoju svrhu u životu”, rekla je. “Ne mogu dopustiti da me tako nešto spriječi da učinim ono što bih trebao učiniti za Njega, jer me On izvukao iz toga.”

Žena je dodala: “On ne želi da… živim u strahu ostatak života.”

Molimo vas da nastavite moliti za ovu ženu dok nastavlja proživljavati kaos tog dana.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare