Žena je molila Boga za pomoć nakon što je muž prestao disati, a tada se dogodilo čudo

Žena je molila Boga za pomoć jer joj je muž odjednom prestao disati. Bog je učinio pravo čudo i uslišio njezine vapaje.

Todd i Donna Rowan probudili su se rano 2. listopada. Donna je slikala izlazak sunca i pila kavu. Zatim su se odvezli iz svoje stambene zgrade u blizini uvale Rudee do plaže Croatan, parkirali bicikle i izuli cipele.

Dok su hodali bosi uz obalu, gledali su surfere i dupine kako uživaju u vodi. Valovi su bili veliki zbog nedavnog uragana. Todd je primijetio brod u daljini i ptice kako lete iznad njega.

Savršeno nedjeljno jutro … Ali u trenu se sve promijenilo

Toddu je iznenada prestalo raditi srce i pao je licem na pijesak. Donna je mislila da se njezin muž šali s njom. Ali je shvatila da nije šala kada je vidjela da joj je sav pomodrio.

“Vrisnula sam njegovo ime i vrisnula u pomoć: ‘Bože, molim te pomozi Toddu’.”

Tyler Volpe, surfer, bio je u vodi kada se Todd srušio. Volpe je zdravstveni radnik koji radi na Virginia Beachu. Bio je željan surfanja tog jutra. Toliko je uživao da je ostao gotovo dva sata – puno duže od planiranog.

Tada je Tyler čuo Donnu. “Znao sam da to nije bio normalan vrisak”, rekao je.

Tyler je vidio tijelo na pijesku i nekoliko drugih surfera kako ga podupiru.

“Izletio sam iz vode”, rekao je.

Bacio je dasku za surfanje i počeo sprintati.

Paul Roy, zdravstveni radnik u lokalnoj bolnici, također je surfao tog jutra. Bio je jedan od trojice muškaraca koji su već bili s Toddom blizu ruba vode.

Tyler je vidio da je Todd modar i počeo je pritiskati prsa. Paul je počeo disati u Toddova usta. Zatim su zamijenili pozicije.

Savršeno nedjeljno jutro ... Ali u trenu se sve promijenilo
Tyler se rukuje s Toddom (Snimka zaslona: YouTube/Oma News)

Žena na plaži je zagrlila Donnu i molila se s njom

“Stvarno sam mislila da je mrtav”, rekla je Donna.

Tyler je zamolio drugu dvojicu muškaraca da podignu Toddove noge kako bi mu povećali cirkulaciju. Dok su Paul i Tyler nastavljali s KPR-om, Todd je nekoliko puta izdahnuo.

“Hajde, Todd, probudi se”, rekli su muškarci.

Plima je počela nadolaziti. Drugi su surferi koristili svoje daske kako bi napravili prepreku između spasilačkih napora i vode.

Netko je nazvao hitnu.

“Držali su ga na životu dok nije stigla hitna pomoć”, rekla je Donna. “Moglo je proći dvije minute; moglo je biti 10 dana. Gledala sam kako moj život završava s njegovim.”

Todd je doživio iznenadni srčani zastoj. Kada su bolničari stigli, upotrijebili su defibrilator kako bi vratili otkucaje srce. Nakon drugog šoka, došao je k svijesti.

Dva dana kasnije, Todd je imao četverostruku operaciju srca.

Dok se oporavljao, Donna je na Facebooku objavila poruku u kojoj je pitala poznaje li itko surfere koji su pomogli njezinom suprugu – htjeli su im zahvaliti.

Donna se zahvaljuje Tyleru (Snimka zaslona: YouTube/Oma News)

Rowanovi su se s Paulom i Tylerom povezali putem internetskih poruka i SMS-ova. Sada se Todd vratio u svoj stan u Virginia Beachu i vraća snagu.

Tyler se ponovno susreo s Toddom i Donnom u blizini sjenice ispred njihove kuće. “Znamo da te je Bog stavio ondje na plažu s nama tog dana”, rekla mu je Donna. I Paul ih planira uskoro upoznati.

NAJNOVIJE!