Žena pronašla tatu, koji nije znao da ona postoji, zahvaljujući Facebooku
Snimka zaslona: Facebook/Quinta Pedagógica da Caria

Ova žena s 13 godina je započela potragu za biološkim ocem. Svog tatu, koji nije znao da postoji, pronašla je zahvaljujući Facebooku.

Adrieanna Tyler je s 13 godina saznala da je čovjek, za kojeg je mislila da joj je otac, zapravo njezin očuh. Od tada je željela doznati tko joj je biološki otac.

“Očajnički sam željela pronaći svog pravog oca; to mi je uvijek bilo važno”, rekla je Adrieanna.

Oca je tražila preko Facebooka

Adrieanna ima 33 godine, živi u Pittsburgu, udana je i ima dvoje djece. Odlučila je napraviti DNK test i zatražiti pomoć od ljudi koji vode Facebook grupu gdje pomažu drugima da pronađu svoju rodbinu. Nadala se da će je ti koraci dovesti do pronalaska tate.

Tako je saznala za svoju 47-godišnju tetu Kathie Johnson. A onda je ubrzo doznala da je njezin biološki otac policajac koji živi na Floridi.

“Rekla je da će me spojiti s tatom, a ja sam bila tako nervozna!” podijelila je Adrianna. “Kako samo nazvati nekoga i pitati ‘jesi li ti moj tata?'”

Nakon što je Adrieanna kontaktirala svog oca, Josepha Franka, shvatila je da je bio toliko uzbuđen što je saznao da ima još jednu kćer. Joseph zapravo nije imao pojma da se ona ikada rodila, ali se sjetio “ljetne avanture” s Adrieanninom majkom u 80-ima. Njih dvoje su izgubili kontakt, a on nije ni slutio da je zatrudnjela i rodila!

Susret pun radosti

“Kad je saznao za mene, bio je tako uzbuđen, i to je bilo takvo olakšanje. Ranije sam se osjećala tako ranjivo, u slučaju da ne želi imati ništa sa mnom”, rekla je Adrieanna.

Njih dvoje proveli su mjesec dana upoznavajući se preko telefona i svakodnevnih videopoziva. Zatim je Joseph otputovao s Floride u Pennsylvaniju kako bi prvi put osobno upoznao svoju kćer.

“Proveli smo neko vrijeme upoznavajući se prije nego što smo se konačno sreli i bilo je jednostavno savršeno. Osjećalo se kao san”, podijelila je Adrianna. “Odmah smo se zbližili i napokon osjećam da se sada mogu početi oporavljati. Sve je završilo točno onako kako je trebalo.”

Adrieanna je otkrila da ima dvije polusestre otprilike svojih godina, a Joseph je ispričao kako je susret s njegovom trećom kćeri bio nevjerojatan.

“Bilo je prilično nevjerojatno. Bog djeluje na tajanstvene načine”, rekao je Joseph . “U vrijeme kada je Adrianna ušla u moj život, prolazio sam kroz težak prekid i to mi je bilo potrebno. Taj dio mog srca ponovno se ispunio kada sam saznao za svoju kćer.”

“Bilo je jako emotivno. Plakala sam cijeli vikend”, rekla je Adrieanna o susretu s ocem. “Kad pomislim da sam cijeli život čekala taj trenutak … Bilo je vrijedno čekanja.”

Joseph je dodao: “U početku smo oboje bili malo nervozni, ali smo se tako brzo sastali i shvatili da smo slični na mnogo načina. Bilo je divno upoznati unuke. Išli smo sporo, ali kad sam otišao, bili su tužni što me vide kako odlazim.”

Adrieanna je rekla: “Stalno sam mislila da postoji čovjek koji zaslužuje znati da ima dvoje unučadi. Nisam željela umrijeti znajući da nisam pokušala.”

Otac i kći uzbuđeni su što će početi planirati svoj budući zajednički život i nastaviti s obiteljskim posjetima. Kakva lijepa priča o ponovnom susretu!